Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Charoset
15 Min
Quiche lorraine
50 Min
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Quiche met kip en peer
2 Std. 40 Min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Courgetteomelet
40 Min
Falafel met rode bieten hummus
20 Min
Kikkererwtensoep met spinazie
40 Min
Rijstsalade
1 Std.
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Kip met amandelen
25 Min