Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 teentjes knoflook
- 10 g olie
- 750 g verse champignons, in plakjes gesneden
- ½ - 1 tl gemengde Provençaalse kruiden
- 2 snuifjes zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper, volgens smaak
- 1 ½ tl bloem (15 g)
- 20 g boter
- 10 g melk, voor het glaceren
- 400 g bladerdeeg
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1476 kJ / 353 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 22 g
- Vezels
- 4.2 g
Alternatieve recepten
Citroenslush
10 min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Snelle chocolade amandel fudge
Geen beoordelingen
Snelle kaassoufflés
45 min
Zalm in korst met citroen risotto
45 min
Zoetzure tempé
Geen beoordelingen
Pastasalade met forel en groenten
Geen beoordelingen
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 godz. 55 min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1 Std. 20 Min
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Geen beoordelingen
Goulash van soja met knoedels
1 Std. 25 Min
Vegetarische chili
1h 5min