Apparaten en accessoires
Gnocchi Tricolore
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
2397 kJ /
568 kcal
Vetten
16 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Taart van Kastanjes, Champignons en Veenbessen
Keine Bewertungen
Wraps met gebakken groenten en kruidencrème
Keine Bewertungen
Kimchi risotto
25 Min
Rijst met rundvlees en broccoli
50 Min
Pastasalade met forel en groenten
Keine Bewertungen
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 Min
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1 Std.
Paella met kidneybonen
55 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5 Std. 15 Min
Aziatische rijst met eieren en groenten
30 Min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1 Std. 30 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 Min