Apparaten en accessoires
Gnocchi Tricolore
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
2397 kJ /
568 kcal
Vetten
16 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gebakkrans met geroosterde groenten
1u. 40min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Zonnige groentetaart
Geen beoordelingen
Mediterraanse parelgerstrisotto
1u.
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min
Pompoenrisotto met spek
25min
Risotto bolognese
45min