Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Parmezaanse kaas, in stukken (3 cm)
- 15 g verse basilicum, enkel de blaadjes
- 150 g uien, gehalveerd
- 1 teentje knoflook
- 25 g extra vergine olijfolie
- 800 g tomaten uit blik
- 1 tl suiker
-
2
tl groentebouillon
of 2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l) - 100 g water
- 1 el Italiaanse kruiden
- 1000 g gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2397 kJ / 568 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30 mnt
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30 mnt
Tarwe-, noten- en zuivelvrije mueslirepen
Geen beoordelingen
Graubünden gerstsoep
Geen beoordelingen
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45 min
Crostini met champignons en fontinakaas
Geen beoordelingen
Champignontaart
Geen beoordelingen
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
20min
Pastaschelpen met verse tomatensaus en geitenkaas
45 min
Gele paprika shakshuka met avocado
25 min