Apparaten en accessoires
Gnocchi Tricolore
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)100 g
-
verse basilicum enkel de blaadjes15 g
-
uien gehalveerd150 g
-
teentje knoflook1
-
extra vergine olijfolie25 g
-
tomaten uit blik800 g
-
suiker1 tl
-
2 groentebouillonblokjes (elk voor 0,5 l)groentebouillon2 tl
-
water100 g
-
Italiaanse kruiden1 el
-
gnocchi (vers en reeds klaargemaakt)1000 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
19 g
Calorieën
2397 kJ /
568 kcal
Vetten
16 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
85 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Snel op tafel
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soba noodle mee goreng
40min
Mexicaanse tostadas met gehakt
1u. 10min
Bloedige hersenspaghetti
13u. 30min
Enchiladas met rundvlees
30min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Gnocchi met tomaat-mascarponesaus, broccolisalade en fruitsorbet
30min
Butternut 'Mac & Cheese'
45min
Penne met tonijn
35min
Risotto bolognese
45min
Viscurry
35min
Pompoenrisotto met spek
25min
Vegetarische bruine rijst
40min