Apparaten en accessoires
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Voorbereiding. 25min
Totaal 35min
4 porties
Ingrediënten
Zalm en aardappelen
-
boter om in te vetten
-
verse zalmfilets, ontveld (120-200 g per stuk, ong. 2 cm dik)4
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte schil en sap1
-
zout1 ½ tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
water500 g
-
aardappelen in stukken (2-3 cm)600 g
Champignonroomsaus
-
sjalotten gehalveerd100 g
-
boter10 g
-
verse champignons in plakjes300 g
-
droge witte wijn50 g
-
room50 g
-
200 g roomkaassmeerkaas (bijv. La vache qui rit ®)200 g
-
gemalen nootmuskaat2 snuifjes
-
zout naar smaak
-
vers gemalen peper naar smaak
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1137 mg
Eiwitten
45 g
Calorieën
2763 kJ /
660 kcal
Vetten
48 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
17 g
Koolhydraten
27 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Thermomix Friend®
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kip gevuld met veenbessen en camembert
45min
Paneer tikka pizza
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Halloween-worstvingers
1u.
Rijstsalade
1u.
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35min
Chili con carne
40min
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Gebraden varkensvlees met rijst en paprika
Geen beoordelingen
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.