Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 takjes koriander, enkel de blaadjes
- 4 takjes peterselie, enkel de blaadjes
- 120 g uien, doormidden gesneden
- 500 g lamsschouder, in stukken (4 cm)
- 3 tl fijn zout
- ½ tl vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 60 g olijfolie
- 150 g wortelen
- 80 g rapen
- 200 g courgettes
- 300 g couscous, medium
- 850 g water
- 1 ½ tl kaneel
- 1 tl gemalen gember
- 100 g rozijnen
- 260 g witte kikkererwten, uit blik, uitgelekt
- 1 snuifje saffraan, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3527 kJ / 843 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1 Std. 15 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1 godz. 5 min
Couscous met kip, lam en pittige worstjes
1h 10 min
Gehaktballen met champignonroomsaus en pompoen-aardappelpuree
1h 10 min
İzmir Köfte - Gehaktballetjes uit Izmir
1 godz. 5 min
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Gebraden kruiden-sinaas kip en basmati rijst met rozijnen
1h
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40 min
Trio van rijst, vis en groenten
35 min
Arabische kip met couscous
45 min