Apparaten en accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
volkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
172 kcal /
723 kJ
Eiwitten
3.4 g
Vetten
8.4 g
Koolhydraten
22.1 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Natrium
201.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wij vieren onze eigenheid
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Russische salade
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoentaart
1u. 30min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1u. 10min
In de oven gebakken vissticks met pompoendip
Geen beoordelingen
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Spaghettinestjes met linzenballen
1u. 5min
Vijfzadenbrood
1u. 50min
Demo recept Broccoli Salade met Rode Pepers en Pijnboompitten
10min