Apparaten en accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
723 kJ /
172 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Geen beoordelingen
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Knapperig brood
Geen beoordelingen
Chocolade-Fudgecake
Geen beoordelingen
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Scones met frambozenboter
25min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen
Gozleme
1u. 40min
Kweeperentaart
50min
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min