Apparaten en accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
723 kJ /
172 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Detoxsapje “Gave huid”
10 Min
Groentesandwiches
Keine Bewertungen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10 Min
Mango, banaan en bosbessenpuree
10 Min
Fatayer met kaas en munt
2 Std.
Gestoomde spinaziecake
35 Min
Pancake muffins met banaan en chocolade
30 Min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14 Std. 20 Min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14 Std. 55 Min
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
Antioxidantenboost
10 Min
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1 Std.