Apparaten en accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
volkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Voeding per 1 sneetje
Calorieën
172 kcal /
723 kJ
Eiwitten
3.4 g
Vetten
8.4 g
Koolhydraten
22.1 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Natrium
201.8 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Wij vieren onze eigenheid
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Balletjes in tomatensaus
Keine Bewertungen
Bietencarpaccio met Burrata
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese met Verse Spinazie Pasta
Keine Bewertungen
Vegetarische hamburger
45 Min
Tonijnrijstsalade, eieren en rauwkost - Chocolade- en frambozengebak
Keine Bewertungen
Koken van speltgraan
Keine Bewertungen
350 g sjalot kleuren
Keine Bewertungen
Mojito
10 Min
Pindakaas
5 Min
Citroen en yoghurt dessert
Keine Bewertungen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Keine Bewertungen
Pisco sour
10 Min