Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje

Ingrediënten

  • olijfolie om in te vetten
  • volkorenrijst
    240 g
    240 g witte kortkorrelige rijst
  • dadels, ontpit
    100 g
  • appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden
    140 g
  • bakpoeder, glutenvrij
    1 ½ tl
  • bicarbonaat van sodium
    1 tl
  • psylliumvezels
    1 el
  • zout
    ½ tl
  • gepelde walnoten
    80 g
  • eieren
    4
  • water
    100 g

Voeding per 1 sneetje

Calorieën 172 kcal / 723 kJ
Eiwitten 3.4 g
Vetten 8.4 g
Koolhydraten 22.1 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 1.2 g
Natrium 201.8 mg

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen