Apparaten en accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
723 kJ /
172 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Natuurlijk zoete appel- en dadelcake (gluten- en zuivelvrij)
1u.
Stokbrood met Vegan "Tonijn"
Geen beoordelingen
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Vegan Bolognese
50min
Spaghetti Bolognese
40min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Koekjes met chocopasta
1u. 40min
Sojamelk en gestoomde broodjes
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Eiersalade met curry
1u. 30min
Simit - Turkse sesam bagel
2u. 10min