Apparaten en accessoires
Glutenvrij Dadel, Appel en Walnoot Thee Brood
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
16 sneetje
Ingrediënten
-
olijfolie om in te vetten
-
240 g witte kortkorrelige rijstvolkorenrijst240 g
-
dadels, ontpit100 g
-
appels ongepeld, ontpit en in vieren gesneden140 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 ½ tl
-
bicarbonaat van sodium1 tl
-
psylliumvezels1 el
-
zout½ tl
-
gepelde walnoten80 g
-
eieren4
-
water100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 sneetje
Natrium
201.8 mg
Eiwitten
3.4 g
Calorieën
723 kJ /
172 kcal
Vetten
8.4 g
Vezels
2.2 g
Verzadigd vet
1.2 g
Koolhydraten
22.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Wij vieren onze eigenheid
25 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Appel Pinda Rolls
Geen beoordelingen
Pindakaas Havermoutbal
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Gestoomde Chinese groenten
30min
Babyvriendelijke worteltaart-kaneelpap
20min
Vegan groentetaart met kikkererwtenbloem
Geen beoordelingen
Marokkaanse Tajine met Vis, Couscous en Dadels
Geen beoordelingen
Roggebroodjes
12u.
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Tiramisu Smoothie
5min
Quiche met kool en broccoli
1u. 30min