Apparaten en accessoires
Amandelcake
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
12 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
48.4 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
993 kJ /
237.3 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 Min
Dubai Chocolate Pannenkoekjes
Keine Bewertungen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1 Std. 30 Min
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Keine Bewertungen
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Keine Bewertungen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Quiche met Ricotta en Paprika
Keine Bewertungen
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Sinaasappel Sponge Cake
1 Std.
Gehaktballetjes met Groenten
20 Min
Balletjes in tomatensaus
1 Std. 10 Min