Apparaten en accessoires
Amandelcake
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
12 porties
Ingrediënten
-
gepelde amandelen200 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)85 g
-
eiwitten4
-
zout1 snuifje
-
100 g xylitol (suiker-alcohol suikervervanger)suiker100 g
-
eierdooiers4
-
citroen sap en schil1
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
amandelschilfers60 g
-
poedersuiker om te bestuiven20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
48.4 mg
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
993 kJ /
237.3 kcal
Vetten
18.2 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
4.9 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Butter Chicken
1u.
Vanille Mille-Feuille met Karamel en Pecannoten
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Geen beoordelingen
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
No-Bake-Tiramisu-Taart
Geen beoordelingen
Gyoza met kip en knoflook
45min
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Mango Dessert met Passie Fruit
10min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min