Apparaten en accessoires
Couscous van zeebarbeel met paprika
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
rode paprika in grote stukken450 g
-
gele paprika in grote stukken280 g
-
groene paprika in grote stukken220 g
-
½ visbouillon blokje (0,5 l), opgelost in 250 g watervloeibare visbouillon250 g
-
citroen enkel het sap1
-
couscous300 g
-
olijfolie2 el
-
fijn zout naar smaak1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper naar smaak1 snuifje
-
water350 g
-
zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)600 g
-
koriander gehakt15 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
35 g
Calorieën
2439 kJ /
583 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
75 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lekkers uit Marokko
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gestoomde kalkoenfilet met ricotta, spinazie en walnotenvulling
2u.
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Nougatine
1u. 30min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen
Curryworst en linzen
1u.
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1u. 30min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Couscous met lam en groenten
50min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min