
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rode paprika in grote stukken
- 280 g gele paprika in grote stukken
- 220 g groene paprika in grote stukken
-
250
g vloeibare visbouillon
of ½ visbouillon blokje (0,5 l) opgelost in 250 g water - 1 citroen enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 583 kcal / 2439 kJ
- Eiwitten
- 35 g
- Vetten
- 16 g
- Koolhydraten
- 75 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zalmtartaar
10min
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Lam in korst op Italiaanse wijze
5u.
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Lasagnerolletjes
1u.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1u. 25min