
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g rode paprika, in grote stukken
- 280 g gele paprika, in grote stukken
- 220 g groene paprika, in grote stukken
- 250 g vloeibare visbouillon
- 1 citroen, enkel het sap
- 300 g couscous
- 2 el olijfolie
- 1 snuifje fijn zout, naar smaak
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper, naar smaak
- 350 g water
- 600 g zeebarbeelfilet (ong. 18-20 filets) (zie tip)
- 15 g koriander, gehakt
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 min.
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min.
Balsamicozalm met courgettenoedels
25 min.
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min.
Pastasalade met forel en groenten
Brak ocen
Rabarber-munt cocktail
2h
Asperge-watermeloen salade
40 min.
Kip in rode pepersaus met courgette en feta couscous
55 min.
Kalkoenburgers
Brak ocen
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5 min.
Siciliaanse garnalensalade
40 min.
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min