
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeeg
- 150 g bloem en meer om te bestuiven
- 80 g boter koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper naar smaak
- 80 g witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 267 kcal / 1122 kJ
- Eiwitten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
- Koolhydraten
- 22 g