Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1122 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Lactosevrije warme chocolademelk
Geen beoordelingen
Met frambozen doordrenkte azijn
Geen beoordelingen
Kip met kruidensalsa en een witte bonen sla met rucola pesto
55min
Pekingeend
45 Min
Gestoofde paddenstoelen met paprika
25 min
Abrikozenlikeur
30 Min
Glutenvrije broodjes zonder granen
1h 20min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9h 15min
Snelle kaassoufflés
45 Min
Sojabolognese
40 Min
Roergebakken champignons
55min