Apparaten en accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
8 porties
Ingrediënten
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14 g
Calorieën
1122 kJ /
267 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan challah brood
2u. 30min
Tagliatelle met gesauteerde porcini paddenstoelen
1u.
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Asperge ovenschotel
1u. 30min
Turkse flatbreads
2u. 10min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Frangipanetaart
1u. 25min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1u. 15min
Vegan cheeseburgers
10u.
Gegratineerde coquilles
25min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min