Apparaten en accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
8 porties
Ingrediënten
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
14 g
Calorieën
1122 kJ /
267 kcal
Vetten
12 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Aardbei-lavendel marshmallows
Geen beoordelingen
Stracciatella drinkyoghurt
12u.
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Zalmforel wrap met avocado en mango salsa
50min
Steak Stroganoff
45min
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Hot dogs
35min
Groenten-aardappelsalade met kip
1u. 15min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Peperkoekkoekjes
2u. 20min
Aardbeienpudding
2u. 10min