
Apparaten en accessoires
Kip- en aspergetaartjes
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 35min
8 porties
Ingrediënten
Zanddeeg
-
bloem en meer om te bestuiven150 g
-
boter koud, in blokjes (2 cm)80 g
-
water koud50 g
-
zout1 snuifje
Vulling
-
ui in stukken80 g
-
kippenborst, ontveld en ontbeend in blokjes (1 cm)350 g
-
water220 g
-
kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)½
-
gedroogd laurierblad1
Saus
-
boter in blokjes25 g
-
bloem25 g
-
melk150 g
-
zout naar smaak½ tl
-
gemalen witte peper naar smaak¼ tl
-
witte asperges gekookd, in schijfjes (2 cm)80 g
-
verse peterseliebladeren grof gehakt, als afwerking1 el
Voeding per 1 portie
Calorieën
267 kcal /
1122 kJ
Eiwitten
14 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Zoete aardappellasagne
1u. 20min
Spaanse brunch
1u. 15min
Pastasalade met kip
1u. 15min
Ovenschotel met pommes duchesses en groenten
1u. 15min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Geen beoordelingen
Champagne en bessen trifle
3u. 40min
Sous-vide Teriyaki Zalm
1u. 20min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1u. 40min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1u. 15min