Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Zanddeeg
- 150 g bloem, en meer om te bestuiven
- 80 g boter, koud, in blokjes (2 cm)
- 50 g water, koud
- 1 snuifje zout
Vulling
- 80 g ui, in stukken
- 350 g kippenborst, ontveld en ontbeend, in blokjes (1 cm)
- 220 g water
- ½ kippenbouillonblokje (voor 0,5 l)
- 1 gedroogd laurierblad
Saus
- 25 g boter, in blokjes
- 25 g bloem
- 150 g melk
- ½ tl zout, naar smaak
- ¼ tl gemalen witte peper, naar smaak
- 80 g witte asperges, gekookd, in schijfjes (2 cm)
- 1 el verse peterseliebladeren, grof gehakt, als afwerking
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1122 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bloemkool met kaas
55 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Gehaktbrood met spinazie-kaasvulling
1j 15 menit
Vis en aardappelen met tomatensaus
50min
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55 min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Kippendijen met rijst in rode paprikasaus
4h 45 min
Venusschelpen op zeemanswijze
30min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 menit
Koken van jasmijnrijst
35 menit
Zalm, basmati rijst en romige dille saus
40min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1h 10min