Apparaten en accessoires
Cottage pie
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (optioneel)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (optioneel)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
3165 kJ /
755 kcal
Vetten
47 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1u.
Chilli con carne
35min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Penne met tonijn
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Pizza met pompoenroom, gerookte Mozzarella en bacon
3u. 50min
Mediterrane kippenpastei
50min
Paddenstoelentaart
1u. 30min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Alpengratin
50min