Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (optioneel)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3165 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundergoulash met deegballetjes
1h 30 min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Krokante kalkoenballetjes met linzen
Geen beoordelingen
Varkenshaasje in papillot
1sa
Groenteflan
1h 35min
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1sa
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1sa
Japanse kip curry
55 dk
Alpengratin
50 dk
Kip in perziksaus
40min
Rundvlees Stroganoff
1sa
Mosselen in kruidige tomatensaus
45 min