Apparaten en accessoires
Cottage pie
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (optioneel)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (optioneel)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
3165 kJ /
755 kcal
Vetten
47 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Hong Kong rijst met worst
Geen beoordelingen
Rijstsalade
1u.
Worstmummies
Geen beoordelingen
Chocolade salami
3u. 10min
Lasagnerolletjes
1u.
Vastensoep
30min
Tomatenrijst
30min
Sojabolognese
40min
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Balletjes in Spaanse saus
55min