
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (optioneel)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3165 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gevulde paprika's met rijst en tomatensaus
1 Std.
Preiquiche
1sa 45 dk
Ovenschotel van aardappelen
1 Std. 30 Min
Runderpastei met bier
1h 40 min
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Geen beoordelingen
Paddenstoelentaart
1 Std. 30 Min
Omelet met kip op Thaise wijze
50 Min
Granité van koffie
8h 10min
Indische vis met yoghurtsaus, aardappelen en groenten
1 Std.
Mediterrane kippenpastei
50 Min
Appeltaart
1 Std.
Alpengratin
50 Min