Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gehakt
- 100 g uien, in helften gesneden
- 20 g verse peterselie
- 30 g boter, ongezouten, plus iets extra voor het invetten
- 450 g rundergehakt
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 1 el madeirawijn (optioneel)
Aardappelpuree
- 900 g bloemige aardappels, in sneetjes gesneden (1 cm)
- 360 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper, naar smaak aanpassen
- 50 g boter, ongezouten plus iets extra voor de topping
- 2 el broodkruimels (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3165 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 47 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne bolognese
2j 30 menit
Roomboterglazuur
5 Min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Kipfilets pizzaiola
55min
Kalkoenburgers
Geen beoordelingen
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Varkenshaasje in papillot
1h
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Aardappelgoulash
1h
Gestoomde kleefrijst met varkensvlees (Torenvormige rijstpuddinkjes)
Geen beoordelingen
Alpengratin
50min