Apparaten en accessoires
Cottage pie
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (optioneel)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (optioneel)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
3165 kJ /
755 kcal
Vetten
47 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gegrilde octopus met aardappelen
2u. 45min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Lasagne bolognese
2u. 30min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45min
Chili con carne
40min
Couscous van zeebarbeel met paprika
Geen beoordelingen
Aardappelgoulash
1u.
Runderragout met aardappelen
1u. 10min
Vleesgehaktbrood met champignons
1u. 5min
Kip met romige groenten saus
50min
Kipfilets pizzaiola
55min
Noedelsoep
35min