Apparaten en accessoires
Cottage pie
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 10min
4 porties
Ingrediënten
Gehakt
-
uien in helften gesneden100 g
-
verse peterselie20 g
-
ongezouten boter plus iets extra voor het invetten30 g
-
rundergehakt450 g
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
Madeira-wijn (optioneel)el
Aardappelpuree
-
bloemige aardappelen in sneetjes gesneden (1 cm)900 g
-
melk360 g
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper naar smaak aanpassen1 snuifje
-
ongezouten boter plus iets extra voor de topping50 g
-
2 el geraspte kaasbroodkruimels (optioneel)2 el
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
32 g
Calorieën
3165 kJ /
755 kcal
Vetten
47 g
Vezels
3.9 g
Koolhydraten
49 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Het basiskookboek
174 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ovenschotel van aardappelen
1u. 30min
Soefganiots
2u.
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50min
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Flatbread gevuld met mozzarella
45min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50min
Griekse varkensstoofpot
45min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Varkenshaasje in papillot
1u.
Ovenschotel met kip en spek
1u. 10min