Hap en Tap

Feestelijk koken met Myriam Minne van Hap en Tap, exclusief voor Thermomix Benelux! Voor de feestdagen ontwikkelde Myriam Minne, het creatieve brein achter de populaire blog Hap en Tap, een exclusieve receptencollectie voor Thermomix Benelux. Bekend om haar gastronomische stijl, liefde voor verfijnde smaken en nieuwsgierigheid naar nieuwe ingrediënten en technieken, weet Myriam telkens opnieuw te inspireren - zowel hobbykoks als professionele chefs. In deze collectie tilt ze feestelijk koken naar een hoger niveau, zonder in te boeten op gebruiksgemak. Dankzij Thermomix worden haar culinaire meesterwerken toegankelijk voor iedereen die indruk wil maken tijdens de feestdagen. Laat je verrassen door een elegant menu dat verfijning en innovatie perfect combineert - met de zekerheid dat alles perfect lukt.

Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar

Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar

8u.

Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:

Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:

12u.

Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim

Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim

1u.

Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen

Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen

3u.

Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse

Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse

4u.