Apparaten en accessoires
Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar
Voorbereiding. 45min
Totaal 8u.
24 stuks
Ingrediënten
Amandel en Poedersuiker
-
amandelpoeder95 g
-
poedersuiker95 g
-
water500 g
-
azijn50 g
Italian Meringue
-
suiker75 g
-
water20 g
-
eiwitten op kamerteperatuur2
-
voedingskleurstof zwart, in poedervorm1 el
Bloemkoolmousse
-
gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g3
-
eiwit1
-
zout1 snuifje
-
sjalot30 g
-
witte wijn1 el
-
witte chocolade callets25 g
-
bloemkoolroosjes200 g
-
room, min. 30% vet225 g
Afwerking
-
kaviaar (optioneel)30 g
-
eetbaar bladgoud (optioneel)
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 stuk
Natrium
20.3 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
396.5 kJ /
94.8 kcal
Vetten
5.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
9.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hap en Tap
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pisco sour
10min
Ovenburger
1u. 45min
Vislasagne met asperges en prei
1u. 30min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Thaise nachos
Geen beoordelingen
Ananascarpaccio met roze Sorbet
20min
Gevulde kroketten
Geen beoordelingen
Marshmallows
2u. 30min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Suikerpasta
1u. 10min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen