Hartige Macarons met Bloemkoolmousse en Kaviaar

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 8u.
24 stuks

Ingrediënten

Amandel en Poedersuiker
  • amandelpoeder
    95 g
  • poedersuiker
    95 g
  • water
    500 g
  • azijn
    50 g
Italian Meringue
  • suiker
    75 g
  • water
    20 g
  • eiwitten op kamerteperatuur
    2
  • voedingskleurstof zwart, in poedervorm
    1 el
Bloemkoolmousse
  • gelatineblaadjes ongeveer 5,5 g
    3
  • eiwit
    1
  • zout
    1 snuifje
  • sjalot
    30 g
  • witte wijn
    1 el
  • witte chocolade callets
    25 g
  • bloemkoolroosjes
    200 g
  • room, min. 30% vet
    225 g
Afwerking
  • kaviaar (optioneel)
    30 g
  • eetbaar bladgoud (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gevorderd


Voeding per 1 stuk

Natrium 20.3 mg
Eiwitten 1.9 g
Calorieën 396.5 kJ / 94.8 kcal
Vetten 5.8 g
Vezels 0.7 g
Verzadigd vet 2.5 g
Koolhydraten 9.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...