Apparaten en accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Zoete Aardappel Brood
5u. 25min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Mochi's met sesamvulling
50min
Speculoos druiven tiramisu
1u.
Aardappelgratin
1u. 10min
Spookachtige pizza
Geen beoordelingen
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3u. 35min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Geen beoordelingen
Pindakaas Bosbessen Rolls
Geen beoordelingen