Apparaten en accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9u. 20min
Fideuá van groenten
40min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Vegan Sinaasappel Croissants
Geen beoordelingen
Prei en Kaas Taart
1u. 5min
Pico de Gallo
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Amarant cacao balletjes
Geen beoordelingen
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Vegan challah brood
2u. 30min
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.