Apparaten en accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Groentesandwiches
Geen beoordelingen
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
1u. 30min
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Geen beoordelingen
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Goulash van linzen en champignons
45min
Vegan cheddar mac & cheese
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1u. 30min
Driekoningentaart met ananas en gezouten karamel
Geen beoordelingen
Basisbouillon
Geen beoordelingen
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
35min