Apparaten en accessoires
Maïsbrood en cheddar muffins
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
12 stuks
Ingrediënten
-
zongedroogde tomaten in stukjes20 g
-
Cheddar kaas in stukken100 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken120 g
-
zonnebloemolie30 g
-
honing20 g
-
suiker20 g
-
ei1
-
melk220 g
-
glutenvrij witte bloem120 g
-
maïszetmeel120 g
-
bicarbonaat van sodium½ tl
-
bakpoeder1 tl
-
zout½ tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
254 mg
Eiwitten
5.3 g
Calorieën
959.8 kJ /
229.4 kcal
Vetten
15.2 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
7.7 g
Koolhydraten
19.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Zoete Aardappel Bloemtaart
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Pizza Bianca met Artisjok en Truffelolie
Geen beoordelingen
Krokante Onsen Eieren met Kool
Geen beoordelingen
Groentetaart met korst van kikkererwtenmeel
Geen beoordelingen
Mini kerstboompjes
45min
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Popcorn-ijs
Geen beoordelingen
Îles Flottantes' in Witte Chocoladecrème en Rozenwater
Geen beoordelingen
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Geen beoordelingen