Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g zongedroogde tomaten, in stukjes
- 100 g Cheddar kaas, in stukken
- 120 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukken
- 30 g zonnebloemolie
- 20 g honing
- 20 g suiker
- 1 ei
- 220 g melk
- 120 g glutenvrij witte bloem
- 120 g maïszetmeel
- ½ tl bicarbonaat van sodium
- 1 tl bakpoeder
- ½ tl zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 959.8 kJ / 229.4 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 19.9 g
- Vetten
- 15.2 g
- Verzadigd vet
- 7.7 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 254 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Geen beoordelingen
Kaneelrolletjes met glazuur
2 godz. 30 min
Geflambeerde uientaart
Geen beoordelingen
Parelgerst- en champignonsoep
Geen beoordelingen
Chocolade babka
3 Std.
Matzeballen
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Geen beoordelingen
Romige champignons met knapperige geroosterde aardappelen
1 godz. 30 min
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
Geen beoordelingen
Mini champignon pasteitjes
1h 45min
Latkes (aardappelkoekjes)
45min
Borscht
50min