Apparaten en accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
25 stuk
Ingrediënten
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1100 kJ /
263 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mediterraans Rozemarijnbrood
1u. 55min
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Sate Ayam
1u. 30min
Nasi Goreng
40min
Vanille Witte Wijn Peren met Amandel Crumble
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Gestoomde bun bahn mi burgers met gepekelde wortelen
45min
Hornazo
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min