Apparaten en accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
25 stuk
Ingrediënten
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1100 kJ /
263 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Geen beoordelingen
Inktvis "à Lagareiro"
Geen beoordelingen
Russische salade
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Cashew schenkroom
Geen beoordelingen
Sous-vide rode bieten met de Peeler
Geen beoordelingen
Smoothie trio
10min
IJs van Mango en Passievrucht
12u.
Groene Overheerlijke Avocado-Komkommersalade
Geen beoordelingen
Baby-vriendelijke heerlijke kokosnoot dhal
30min
Muffins met intense chocolade (zonder toegevoegde suiker)
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min