Apparaten en accessoires
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
25 stuk
Ingrediënten
-
sesamolie1 eetlepel
-
lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden4
-
gember, vers wortel geschild2 centimeter
-
teentjes knoflook2
-
varkensnek (procureur), ontbeend250 gram
-
kristalsuiker1 theelepel
-
1 eetlepel rijstazijnwijnazijn1 eetlepel
-
tamari saus en een beetje om te serveren1 eetlepel
-
wonton vellen25
-
water500 gram
-
zonnebloemolie2 eetlepel
-
tamari saus
-
wasabipasta, kant en klaar dienen
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
14 g
Calorieën
1100 kJ /
263 kcal
Vetten
17 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Prime Board
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
35min
Met Pruimen gevulde Aardappelknoedels met Vanillesaus
Geen beoordelingen
Mochi's met sesamvulling
50min
Cholent
Geen beoordelingen
Mexicaanse limoensoep
40min
Framboos Kokos Smoothie Bowl
Geen beoordelingen
Tas Kebap - Lamsgoulash met paprika
1u. 10min
Meal Prep - Eieren | Volkoren speltbrood, avocado-ei spread, groentesap
1u. 30min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15min