Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember

Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 50min
25 stuk

Ingrediënten

  • sesamolie
    1 eetlepel
  • lente-uien geschild, in stukjes van 2 cm gesneden
    4
  • gember, vers wortel geschild
    2 centimeter
  • teentjes knoflook
    2
  • varkensnek (procureur), ontbeend
    250 gram
  • kristalsuiker
    1 theelepel
  • wijnazijn
    1 eetlepel
    1 eetlepel rijstazijn
  • tamari saus en een beetje om te serveren
    1 eetlepel
  • wonton vellen
    25
  • water
    500 gram
  • zonnebloemolie
    2 eetlepel
  • tamari saus
  • wasabipasta, kant en klaar dienen

Voeding per 1 stuk

Calorieën 263 kcal / 1100 kJ
Eiwitten 14 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 13 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...

Alles tonen