Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
6 porties

Ingrediënten

Panettone-crémeux
  • brood, panettone zonder korst
    200 g
  • room 40% vet
    200 g
  • volle melk
    100 g
  • suiker
    40 g
  • eierdooiers
    2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
  • agar-agar
    3 g
  • suiker
    30 g
  • mandarijnsap versgeperst en gezeefd
    150 g
  • verse passievruchtpulp
    50 g
Crumble
  • bloem
    30 g
  • amandelpoeder
    30 g
  • suiker
    30 g
  • boter in blokjes, koud
    30 g
  • zout
    1 snuifje
Vanille-kokosmousse
  • room 40 % vetgehalte
    200 g
  • kokosmelk
    50 g
  • bloemsuiker
    30 g
  • vanillepeul enkel de zaadjes
    ½
    1 tl vanillepasta

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portie

Natrium 141.1 mg
Eiwitten 7.9 g
Calorieën 2432.9 kJ / 581.5 kcal
Vetten 38.2 g
Vezels 2.4 g
Verzadigd vet 20.7 g
Koolhydraten 53.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...