Apparaten en accessoires
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Voorbereiding. 45min
Totaal 4u.
6 porties
Ingrediënten
Panettone-crémeux
-
brood, panettone zonder korst200 g
-
room 40% vet200 g
-
volle melk100 g
-
suiker40 g
-
eierdooiers2
Gel van Mandarijn en Passievrucht
-
agar-agar3 g
-
suiker30 g
-
mandarijnsap versgeperst en gezeefd150 g
-
verse passievruchtpulp50 g
Crumble
-
bloem30 g
-
amandelpoeder30 g
-
suiker30 g
-
boter in blokjes, koud30 g
-
zout1 snuifje
Vanille-kokosmousse
-
room 40 % vetgehalte200 g
-
kokosmelk50 g
-
bloemsuiker30 g
-
1 tl vanillepastavanillepeul enkel de zaadjes½
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
141.1 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
2432.9 kJ /
581.5 kcal
Vetten
38.2 g
Vezels
2.4 g
Verzadigd vet
20.7 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hap en Tap
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Salade van Rode Biet en Aardbei
Geen beoordelingen
Omelet Caprese
30min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Keftedes (gehaktballen)
2u. 30min
Dadel curry dip
5min
Vegan Toastjes met Geroosterde Paprika en Cashewnotenpasta
30min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Gebakken Zalm met romige Prei-Courgettesaus
25min