Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bearnaisesaus
15min
Steak tartaar
30 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Bechamelsaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Bearnaisesaus
20 Min
Venusschelpen op zeemanswijze
30 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hollandaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Mayonaise
5min
Meringue spoken
12h 25 min