Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
No ratings
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Klassieke sabayon
15min
Hollandaisesaus
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 godz. 35 min
Bearnaisesaus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2sa 45 dk
Forelmousse
5 min
Steak tartaar
30min