![Sabayon (Zabaglione) Sabayon (Zabaglione)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/72889_259-0-4468-4468.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g droge Marsala wijn
- 60 g droge witte wijn
- 120 g suiker
- 6 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1047 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2小时 45 分钟
Appels met cidersabayon
Geen beoordelingen
Vruchtensaus (coulis)
10 Min
Hollandaisesaus
15min
Perzik Bellini
5 Min
Vanille-ijs sandwiches
13 Std. 25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Bearnaisesaus
20 Min
Vanilleroomijs
12 Std.