Apparaten en accessoires
Bearnaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 beker
Ingrediënten
-
sjalotten gehalveerd50 g
-
verse dragon alleen de blaadjes1 takje
-
droge witte wijn50 g
-
witte wijnazijn (bij voorkeur dragonazijn)1 el
-
boter in stukken200 g
-
eierdooiers4
-
zout1 tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
15 g
Calorieën
7666 kJ /
1833 kcal
Vetten
192 g
Vezels
0.9 g
Koolhydraten
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Groene pepersaus
20min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Basilicumpesto
10min
Bearnaisesaus
20min
Chocolademousse
3u. 20min
Mayonaise
5min