Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g zoete Marsala wijn
- 60 g witte wijn
- 6 eierdooiers
- 120 g basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Keine Bewertungen
Bearnaisesaus
15min
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Nougat-koekjes
Keine Bewertungen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2 Std. 10 Min
Forelmousse
5min
Bearnaisesaus
20 Min
Hollandaisesaus
15min
Mayonaise
5min