Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g zoete Marsala wijn
- 60 g witte wijn
- 6 eierdooiers
- 120 g basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2 Std.
Aardbeien en geitenkaas filodeegtaartjes
30 Min
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5h
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Flan van asperges met zeetong
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10h
Vitello tonnato
13 Std.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min