Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g zoete Marsala wijn
- 60 g witte wijn
- 6 eierdooiers
- 120 g basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Bechamelsaus
15 Min
Bearnaisesaus
15 Min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4h
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Bearnaisesaus
20 min
Asperges en prosciutto cannoli
Geen beoordelingen
Veelzijdige gladde soep
45 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Geen beoordelingen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Scampis met tomaat, saffraan en ansjovissaus
35 min
Meringue spoken
12h 25 min