Apparaten en accessoires
Klassieke sabayon
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 porties
Ingrediënten
-
zoete Marsala wijn60 g
-
witte wijn60 g
-
eierdooiers6
-
kristalsuiker120 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
31.3 mg
Eiwitten
8.5 g
Calorieën
1418 kJ /
338.3 kcal
Vetten
16.8 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
5 g
Koolhydraten
32.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Vis in dragonkorst, primeur wortelen en erwtenpuree
1u.
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Béchamelsaus
15min
Chocolademousse
3u. 20min
Mayonaise
5min