![Klassieke sabayon Klassieke sabayon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3B50074-48C4-41B9-9D2C-E5DEE0C63663/Derivates/6bccdd18-c921-452b-8795-0a3226997161.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g zoete Marsala wijn
- 60 g witte wijn
- 6 eierdooiers
- 120 g basterdsuiker
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1418 kJ / 338.3 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 32.3 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 31.3 mg
Alternatieve recepten
Gestoomd paaslam met groentjes
Geen beoordelingen
Bearnaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8 Std. 45 Min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 godz. 45 min
Veelzijdige gladde soep
45min
Aardappelpuree met de Peeler
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Meringue spoken
12 Std. 25 Min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Bearnaisesaus
20min
Sabayon (Zabaglione)
15min