Apparaten en accessoires
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 pot
Ingrediënten
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
tomatenpuree1 - 2 el
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1732 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
6409 kJ /
1529 kcal
Vetten
103 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
62 g
Koolhydraten
109 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Duitse brunch
1u. 15min
Scandinavische hamburger
4u. 10min
Rijstpudding
1u.
Bechamelsaus
15min
Op Italiaanse wijze gebakken zeebaars met geroosterde paprikadip en venkelsalade
40min
Gebakken aardappelpuree monsters
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2u. 10min
Burgers met zeeduivel en zalm
20min
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Portugees crème brûlée
25min
Vruchtensaus (coulis)
10min