Apparaten en accessoires
Aurorasaus (bechamelsaus met tomaat)
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
1 pot
Ingrediënten
-
boter40 - 80 g
-
melk500 - 1000 g
-
bloem40 - 80 g
-
tomatenpuree1 - 2 el
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 - 4 snuifjes
-
gemalen nootmuskaat2 - 4 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1732 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
6409 kJ /
1529 kcal
Vetten
103 g
Vezels
4.1 g
Verzadigd vet
62 g
Koolhydraten
109 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4u.
Bechamelsaus
15min
Champignonsaus met room en witte wijn
30min
Groene pepersaus
20min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Aardappelpuree
45min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1u.
Bechamelsaus
15min
Béchamelsaus
15min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Tomatensaus
40min
Chocolademousse
3u. 20min