Apparaten en accessoires
Garnaalkroketten
Voorbereiding. 1u.
Totaal 24u.
18 porties
Ingrediënten
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
203.8 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
620.1 kJ /
148.2 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Plant-based Pistache- en Kardemomijs
Ninguna valoración
Aperol® Sour met Aquafaba Foam
10min
Kweeperentaart
50min
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Ninguna valoración
Pistache Kunafa Brownie
Ninguna valoración
Wraps met Kip, Roomkaas en Tandoori
Ninguna valoración
Verse Tomatensoep
30min
Verfrissende Melkdrank
5min
Perzik Bellini
5min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1h 30min
Vanille-ijs
12h
Stoofvlees
3h 10min