Apparaten en accessoires
Garnaalkroketten
Voorbereiding. 1u.
Totaal 24u.
18 porties
Ingrediënten
Garnaalfumet
-
kleine ongepelde garnalen gekookt400 g
-
tomatenpuree (geconcentreerd)2 el
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
tijm, verse2 takjes
-
witte wijn100 g
-
halfvolle melk500 g
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
Garnaalragout
-
gelatineblaadjes2
-
boter, ongezouten of gezouten70 g
-
bloem90 g
-
nootmuskaat1 snuifje
-
peper¼ tl
-
fijn zout1 snuifje
-
eierdooiers2
Paneren
-
bloem100 g
-
paneermeel of panko100 g
-
eiwitten3
Frituren
-
frituurolie
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
203.8 mg
Eiwitten
6.2 g
Calorieën
620.1 kJ /
148.2 kcal
Vetten
6.6 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
14.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Dit is Belgisch!
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen
Brusselse Wafels
1u.
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Gestoomde Chocolade Flan Cake
Geen beoordelingen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35min
De wafels van de foor
3u.
Vloeibare custard
Geen beoordelingen
Aalsterse Vlaai
1u.
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
Kip in Tomaten-Uiensaus
Geen beoordelingen
Béchamelsaus
15min
Geraardbergse Mattentaarten
1u.