Apparaten en accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optioneel) rood2 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2240 kJ /
537.8 kcal
Vetten
38.8 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mojito
5min
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Mango-kokos lekkernij
Geen beoordelingen
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Choronsaus
20min
Geraardbergse Mattentaarten
1u.
Portugees crème brûlée
25min
Mayonaise
5min