Apparaten en accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optioneel) rood2 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2240 kJ /
537.8 kcal
Vetten
38.8 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geraardbergse Mattentaarten
1 Std.
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Keine Bewertungen
Kip Fricassee met Asperges
1 Std.
Bouillabaisse
Keine Bewertungen
Traditionele Taiwanese vleeszijde
Keine Bewertungen
Sabayon met sinaasappellikeur
15 Min
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1 Std. 40 Min
Appelmuffins
40 Min
Zeevruchtennat met champagne
Keine Bewertungen
Gegratineerde coquilles
25 Min
Klassieke sabayon
15 Min
Béchamelsaus
15 Min