
Apparaten en accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optioneel) rood2 druppels
Voeding per 1 portie
Calorieën
537.8 kcal /
2240 kJ
Eiwitten
6.5 g
Vetten
38.8 g
Koolhydraten
36.8 g
Vezels
0.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Rode en groene kerstkoekjes
2u. 20min
Maanzaadslakken
Geen beoordelingen
Pudding
15min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Zalm met venkel
40min
Karamelpudding
1u.
Ovenburger
1u. 45min
Portugees crème brûlée
25min