Apparaten en accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optioneel) rood2 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2240 kJ /
537.8 kcal
Vetten
38.8 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
Lactosevrije luikse wafels
Geen beoordelingen
Lactosevrije milkshake
Geen beoordelingen
Paaspastei
Geen beoordelingen
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Geen beoordelingen
Pavlova-toren met gemengde bessen
5u. 30min
Pulled pork burgers
Geen beoordelingen
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Baba met rum
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Warme chocolademelk
10min