Apparaten en accessoires
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
4 porties
Ingrediënten
-
suiker60 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.400 g
-
Champagne80 g
-
eierdooiers4
-
8 lange vingers (boudoirs)biscuits rose de Reims8
-
bruine suiker3 el
-
voedingskleurstof (optioneel) rood2 druppels
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
2240 kJ /
537.8 kcal
Vetten
38.8 g
Vezels
0.2 g
Koolhydraten
36.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25min
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Gnocchi van Kwark en Griesmeel met saus van Vers Fruit
Geen beoordelingen
Crème pâtissière
15min
Zalm en koolsla broodbeleg
15min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Volkorenbrood
Geen beoordelingen
Portugees crème brûlée
25min
Aalsterse Vlaai
1u.