Apparaten en accessoires
Hollandaise saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 gram
Ingrediënten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 gram
Natrium
939 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
15119 kJ /
3611 kcal
Vetten
380 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
203 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
De eerste hap: Pastinaak en appelmoes
Geen beoordelingen
Slow Cooked Ossobuco met saffraanrisotto
Geen beoordelingen
Pindakaas en koekjesijs
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Tiramisu met chocolade en chili
Geen beoordelingen
Zalm mozaïek
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Macadamia Chocolade Koekjes
45min
Croissantburgers met Lever, Kaassaus en Peterselie
25u.
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen