Apparaten en accessoires
Hollandaise saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 gram
Ingrediënten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 gram
Natrium
939 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
15119 kJ /
3611 kcal
Vetten
380 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
203 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Geen beoordelingen
De eerste hap: Rijstpap
Geen beoordelingen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Kalkoen Tonnato met Warme Aardappelsalade
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3u.
Geraardbergse Mattentaarten
1u.
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen