Apparaten en accessoires
Hollandaise saus
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
500 gram
Ingrediënten
-
citroensap, vers geperst20 - 40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden175 - 350 g
-
eierdooiers4 - 8
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, vers gemalen1 - 2 snuifjes
-
water10 - 20 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 500 gram
Natrium
939 mg
Eiwitten
48 g
Calorieën
15119 kJ /
3611 kcal
Vetten
380 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
203 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Kaastaart met Komkommer en Citroen
Geen beoordelingen
Truffel-Parmesaan-Ravioli
3u. 30min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Rijstschotel met appelen
Geen beoordelingen
Marsepein halve maan koekjes
30min
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Brusselse Wafels
1u.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min