Apparaten en accessoires
Bearnaisesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
1 pot
Ingrediënten
-
verse dragon4 - 5 takjes
-
sjalot80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter in stukken180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 tl
-
gemalen peper2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pot
Natrium
1272 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
7784 kJ /
1859 kcal
Vetten
195 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Indikken modus
17 recepten
Benelux
Benelux
Sauzen
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Gougère-soezen met zalmmousse
25u. 35min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
15min
Klassieke sabayon
15min
Mayonaise
5min