Apparaten en accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
1 volle tl huisgemaakte bouillonpastabouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1812 kJ /
433 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Basilicumpesto
10min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Hollandaisesaus
15min
Tomatenrijst
30min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3h 35min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Chili con carne
40min
Steak tartaar
30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Lamscurry en komkommer-munt couscous
9h
Risotto met oesterzwam en champagne
35min