
Apparaten en accessoires
Risotto met Parmezaanse kaas
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
Parmezaanse kaas in stukken (3 cm)40 g
-
sjalot (ca. 30 g)1
-
boter40 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
risottorijst (bijv. Carnaroli, Arborio), 14-15 minuten kooktijd (zie tip)320 g
-
droge witte wijn60 g
-
water820 g
-
bouillonblokje (voor 0,5 l) vlees of groente1
-
zout naar smaak½ - 1 tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
433 kcal /
1812 kJ
Eiwitten
9 g
Vetten
15 g
Koolhydraten
63 g
Vezels
1.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pompoenrisotto met spek
25min
Snelle kaassoufflés
45min
Hollandaisesaus
15min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Risotto met Parmezaanse kaas
40min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Cannelloni met spinazie en ricotta
1u. 30min
Worst met erwtenrisotto
30min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1u. 15min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Zalm en venkel risotto
25min
Basilicumpesto
10min