Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 beker
Ingrediënten
-
boter in stukken250 g
-
water50 g
-
citroensap1 el
-
eierdooiers3
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
11 g
Calorieën
8751 kJ /
2093 kcal
Vetten
227 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Forel met hollandaisesaus
50min
Bearnaisesaus
15min
Romige aspergesoep
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Eendenlever
33u.
Choronsaus
20min
Hollandaisesaus
15min
Bechamelsaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Mayonaise
5min