Apparaten en accessoires
Hollandaisesaus
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
1 beker
Ingrediënten
-
boter in stukken250 g
-
water50 g
-
citroensap1 el
-
eierdooiers3
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 beker
Eiwitten
11 g
Calorieën
8751 kJ /
2093 kcal
Vetten
227 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min
Bearnaisesaus
15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bechamelsaus
15min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2u. 45min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Mosterd-dillesaus
2u. 15min
Hollandaisesaus
15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Choronsaus
20min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5min