Apparaten en accessoires
Béarnaisesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
8 portie
Ingrediënten
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portie
Natrium
1272 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
7784 kJ /
1859 kcal
Vetten
195 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gebakken Matcha-Havermoutpap
Geen beoordelingen
Crème brûlée op Portugese wijze
Geen beoordelingen
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Champagne gelei
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Pikante sinaasappelchocolade op een stokje
2u. 50min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.
Roggebroodjes
12u.
Bearnaisesaus
20min