Apparaten en accessoires
Béarnaisesaus
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
8 portie
Ingrediënten
-
dragon, vers4 - 5 takjes
-
sjalotten80 g
-
witte wijnazijn80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken snijden180 g
-
eierdooiers4
-
zout½ - 1 theelepel
-
peper, gemalen2 snuifjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portie
Natrium
1272 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
7784 kJ /
1859 kcal
Vetten
195 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
104 g
Koolhydraten
5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Hertenfilet, pastinaak-aardappelpuree, wortelchips, eryngii, veenbessen
3u.
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Chocolade-Sinaasappel Posset
5u. 40min
Croquembouche met Sinaasappel Custard en Pure Chocolade
Geen beoordelingen
Hollandaise saus
Geen beoordelingen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Geen beoordelingen
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Lams- en Quinoastoofpot
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Gestoofde Savooiekool op Italiaanse wijze
Geen beoordelingen
Mosselen Marinière
Geen beoordelingen