Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 240 - 480 g basterdsuiker
- 150 - 300 g vers geperst citroensap
- 120 - 240 g boter
- 3 - 6 eieren, medium (53-63 g)
- Voeding
- per 1 Totale recept
- Calorieën
- 18977 kJ / 4530 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 542 g
- Vetten
- 238 g
- Verzadigd vet
- 132 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 493 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Citroencurd
1h
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Speculoos druiven tiramisu
1h
Flatbread met peer en geitenkaas
3h
Zomerse trifle van ricotta en bessen
30min
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5h 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Mini Fougasse
Geen beoordelingen
Verse kaas met walnoten en weibrood
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min
Hornazo
Geen beoordelingen
Banketbakkersroom
15min