Apparaten en accessoires
Brood van gierstmeel
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 sneetjes
Ingrediënten
-
gierstkorrels100 g
-
boekweitkorrel100 g
-
water330 g
-
verse gist25 g
-
suiker1 tl
-
glutenvrije bloem250 g
-
zout2 tl
-
extra vergine olijfolie10 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
sezamzaadjes1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1247 kJ /
298 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
4.7 g
Koolhydraten
56.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillesiroop
30min
Appeltaart
1u.
Limonade
5min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Halloween quiche
2u.
Balletjes met aubergines
1u.
Glutenvrije broodjes zonder granen
1u. 20min
Quinoakoekjes
1u.
Gestoomd volkorenbrood
2u.
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35min
Vijfzadenbrood
1u. 50min