Apparaten en accessoires
Brood van gierstmeel
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 sneetjes
Ingrediënten
-
gierstkorrels100 g
-
boekweitkorrel100 g
-
water330 g
-
verse gist25 g
-
suiker1 tl
-
glutenvrije bloem250 g
-
zout2 tl
-
extra vergine olijfolie10 g
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
sezamzaadjes1 tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.5 g
Calorieën
1247 kJ /
298 kcal
Vetten
6.7 g
Vezels
4.7 g
Koolhydraten
56.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bosbessencake met Roomkaasglazuur en Citroen Curd
Geen beoordelingen
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Geen beoordelingen
Op Thaise wijze gebakken vis in bananenblad met gemengde salade
1u.
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14u. 55min
Basis brooddeeg
5min
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8u. 10min
Vleesballetjes met parelrijst
Geen beoordelingen
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24u. 30min
Zweedse worteltaart
2u.
Oosters runderstoofpotje met parelcouscous
40min
Boerenbrood
2u.
Basisrecept Brood
3u.