Apparaten en accessoires
Flan van asperges met zeetong
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
19.3 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salade van Rode Linzen en Proteïnen
25min
Parmezaan op plantaardige basis
5min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Kurkumapizza met ansjovis, courgettebloemen en uien
2u. 15min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min
Vegan mayonaise
Geen beoordelingen
Soja yoghurt
12u. 15min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1u.
Sabayon met sinaasappellikeur
15min
Gevulde veggieslakken
45min
Mousse van tonijn
10min
Mayonaise
5min