Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g water
- 300 g groene asperges
- boter, om in te vetten
- 20 g Parmezaanse kaas, in stukken (2-3 cm)
- ½ sjalot
- 30 g extra vergine olijfolie
- 1 ei
- 15 g maïzena (zetmeel)
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 8 zeetongfilets, vers
Citronette
- 20 g extra vergine olijfolie
- 50 g citroensap, vers geperst en gefilterd
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1360 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 31.8 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 19.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperge ovenschotel
1 godz. 30 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Chocolademousse met sinaasappel
2 Std. 20 Min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Cava Cocktail Surprise
4 Std. 10 Min
Heerlijke herfstdressing
Geen beoordelingen
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1 godz. 40 min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1 godz. 30 min
Courgetteomelet
40 min
Eendenlever
33h
Boterhammen met spinazie pesto
1 Std. 55 Min