Apparaten en accessoires
Flan van asperges met zeetong
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
19.3 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Salade van boerenkool en rode kool
Geen beoordelingen
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Geen beoordelingen
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
1u. 15min
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Geen beoordelingen
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Asperge-langoustine terrine
10u.
Curryworst en linzen
1u.
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1u. 5min
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Geen beoordelingen
Crème anglaise
15min