Apparaten en accessoires
Flan van asperges met zeetong
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
water700 g
-
groene asperges300 g
-
boter om in te vetten
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
sjalot½
-
extra vergine olijfolie30 g
-
ei1
-
maïzena (zetmeel)15 g
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
zeetongfilets vers8
Citronette
-
extra vergine olijfolie20 g
-
citroensap vers geperst en gefilterd50 g
-
zout1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
31.8 g
Calorieën
1360 kJ /
325 kcal
Vetten
19.3 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Asperge
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gazpacho met kers en munt
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15min
Gegrilde kaas met champignons
Geen beoordelingen
Volkorenbrood, beleg en kippengehaktballetjes
2u.
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Bearnaisesaus
20min
Sous-vide octopussalade
Geen beoordelingen
Mojo saus (voor zeevruchten)
10min
Soja yoghurt
12u. 15min
Tajine van zeeduivel met gekonfijte citroen
1u. 35min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Zeevruchtenstoofpot
1u. 5min