Apparaten en accessoires
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
30 stuk
Ingrediënten
Ganache van pistache
-
pistachenoten, gepeld, ongezouten50 g
-
witte chocolade kleine stukjes of callets140 g
-
room, elk type (van koemelk)70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)70 g
-
natuurlijk amandel extract2 druppels
Pistache macarons
-
amandelen, gepeld (zie tips)80 g
-
poedersuiker (zie tips)100 g
-
azijn voor ontvetten mengkom
-
eiwit (zie tips)100 g
-
kristalsuiker100 g
-
voedingskleurstof groen (zie tips)2 punten van een mes
-
voedingskleurstof geel
Voeding per 1 stuk
Calorieën
102.6 kcal /
429.5 kJ
Eiwitten
1.6 g
Vetten
6.4 g
Koolhydraten
10.5 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
2.8 g
Natrium
11.5 mg