Apparaten en accessoires
Gestoomd paaslam met groentjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
citroenschil
-
teentjes knoflook3
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
zout naar eigen wens½ tl
-
gemalen peper naar eigen wens4 snuifjes
-
olijfolie2 el
-
ontbeende lamsbout (door uw slager)900 g
-
verse sperziebonen schoongemaakt200 g
-
water1000 g
-
aardappelen primeur, gehalveerd400 g
-
rapen primeur, klein, gehalveerd100 g
-
wortelen primeur, in staafjes200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1957 kJ /
483 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Clafoutis met amarena kersen en amandelmelk
Geen beoordelingen
Wortelbeignets met avocadosmash, tonijn en wasachtige eieren
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45min
Rabarbertaart
55min
Aardappelnestjes met crème fraîche en gerookte zalm
2u. 40min
Gierst met kip en curry
35min
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Karamel parfait
Geen beoordelingen
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45min
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2u. 15min