Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- citroenschil
- 3 teentjes knoflook
- 2 takjes verse rozemarijn, enkel de blaadjes
- ½ tl zout, naar eigen wens
- 4 snuifjes gemalen peper, naar eigen wens
- 2 el olijfolie
- 900 g ontbeende lamsbout (door uw slager)
- 200 g verse sperziebonen, schoongemaakt
- 1000 g water
- 400 g aardappelen, primeur, gehalveerd
- 100 g rapen primeur, klein, gehalveerd
- 200 g wortelen primeur, in staafjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1957 kJ / 483 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan boter
Keine Bewertungen
Champignon en spinazie lasagne
Keine Bewertungen
Latkes (aardappelkoekjes)
45 min
Gorgonzola spread
Keine Bewertungen
Rabarbertaart
55 Min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Keine Bewertungen
Gehaktballen in tomatensaus
3 godz. 40 min
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Keine Bewertungen
Karameltaart
3 godz. 50 min
Vloeibare custard
Keine Bewertungen
Koken van langkorrelige bruine rijst
Keine Bewertungen
Sponge cake (luchtige cake)
1 godz. 50 min