Apparaten en accessoires
Gestoomd paaslam met groentjes
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
6 porties
Ingrediënten
-
citroenschil
-
teentjes knoflook3
-
verse rozemarijn enkel de blaadjes2 takjes
-
zout naar eigen wens½ tl
-
gemalen peper naar eigen wens4 snuifjes
-
olijfolie2 el
-
ontbeende lamsbout (door uw slager)900 g
-
verse sperziebonen schoongemaakt200 g
-
water1000 g
-
aardappelen primeur, gehalveerd400 g
-
rapen primeur, klein, gehalveerd100 g
-
wortelen primeur, in staafjes200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
1957 kJ /
483 kcal
Vetten
31 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
18 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Paasmenu
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Vegan feta in olie met kruiden
Brak ocen
Fruitkroon
Brak ocen
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Brak ocen
Zalm op een bedje van asperges met kruidenvinaigrette
45 min
Mango-kokos lekkernij
Brak ocen
Gerstsalade met sinaasappels, koriander en amandelen
50 min
Halloween quiche
2 godz.
Knoflook en uien glaceren
Brak ocen
Gestoomd volkorenbrood
2 godz.
Kalkoendij in spek gedraaid met aardappelen
1 godz. 40 min
Soubisesaus
Brak ocen