Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g zachte boter
- 125 g basterdsuiker
- 125 g amandelpoeder
- 2 tl rum
- 3 eieren
- 2 bladerdegen
- 1 eierdooier
- 2 tl melk
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2173 kJ / 522 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 35 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Karamelpudding
1 godz.
Crème karamel (flan)
5h 30min
Frangipane met peer
1 godz. 30 min
Champagne crème cake
Geen beoordelingen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Geen beoordelingen
Paastuin
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5óra 15p
Suikerpasta
Geen beoordelingen
Gezouten karamel toffees
1h 45min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8h 45min
Citroenmeringuetaart
2 Std. 30 Min
Frangipanetaart
1 godz. 25 min