Apparaten en accessoires
Natuur yoghurt in de Varoma
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
8 porties
Ingrediënten
-
yoghurt natuur120 g
-
volle melk800 g
-
suiker (optioneel)40 g
-
water250 g
-
30 g vers geperst citroensap, (1/2 citroen)ascorbinezuur (vitamine C in poeder)1 afgestreken tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gewone yoghurt
14u.
Vanille yoghurt
12u. 20min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Soja yoghurt
12u. 15min
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Turkse flatbreads
2u. 10min
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Tomatenketchup
1u. 15min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Banketbakkersroom
15min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1u. 15min