![Natuur yoghurt in de Varoma Natuur yoghurt in de Varoma](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/41B87E96-C22A-4243-AC83-80B882FA5D36/Derivates/4B132EAD-2B6C-440D-8298-AA230A5E9661.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g yoghurt, natuur
- 800 g volle melk
- 40 g suiker (optioneel)
- 250 g water
-
1
afgestreken tl ascorbinezuur (vitamine C in poeder)
of 30 g vers geperst citroensap (1/2 citroen)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 400 kJ / 96 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 0 g
Alternatieve recepten
Bessenmix-yoghurt
12h 15 min
Yoghurt met kokosmelk
15 Std.
Sous-vide peren met kaneel
2hod. 5min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15 min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13 godz. 25 min
Soja yoghurt
12h 15 min
Yoghurt met rode vruchten
12sa 20 dk
Kippenbouillonpasta
45 Min
Gewone yoghurt
14 Std.
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12sa 20 dk
Yoghurt met appel en bosbessen
12h 40min
Vanille yoghurt
12sa 20 dk