Apparaten en accessoires
Natuur yoghurt in de Varoma
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
8 porties
Ingrediënten
-
yoghurt natuur120 g
-
volle melk800 g
-
suiker (optioneel)40 g
-
water250 g
-
30 g vers geperst citroensap, (1/2 citroen)ascorbinezuur (vitamine C in poeder)1 afgestreken tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Traditionele vruchtenjam
55min
Gewone yoghurt
14u.
Bessenmix-yoghurt
12u. 15min
Fruitige saladedressing
5min
Vanille yoghurt
12u. 20min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Yoghurt met appel en bosbessen
12u. 40min
Sinaasappelconfituur met Campari
1u. 35min
Aardbeienjam
1u. 5min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min
Mayonaise
5min