Apparaten en accessoires
Natuur yoghurt in de Varoma
Voorbereiding. 10min
Totaal 12u.
8 porties
Ingrediënten
-
yoghurt natuur120 g
-
volle melk800 g
-
suiker (optioneel)40 g
-
water250 g
-
30 g vers geperst citroensap, (1/2 citroen)ascorbinezuur (vitamine C in poeder)1 afgestreken tl
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
4 g
Calorieën
400 kJ /
96 kcal
Vetten
4 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gewone yoghurt
14 godz.
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Yoghurt met kokosnoot
12 godz. 15 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Soja yoghurt
12 godz. 15 min
Chocolade hazelnootpasta
2 godz.
Turkse flatbreads
2 godz. 10 min
Yoghurt met appel en bosbessen
12 godz. 40 min
Tomatenketchup
1 godz. 15 min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min
Banketbakkersroom
15 min
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1 godz. 15 min