
Apparaten en accessoires
Scones met frambozenboter
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
8 porties
Ingrediënten
Scones
-
bloem295 g
-
kristalsuiker50 g
-
bakpoeder1 el
-
fijn zout½ tl
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
boter in blokjes gesneden en gekoeld115 g
-
ei1
-
volle yoghurt suikervrij115 g
-
melk het noodzakelijke om te glaceren
Frambozenboter
-
boter bij kamertemperatuur115 g
-
poedersuiker75 g
-
vanille-extract, natuurlijk½ tl
-
verse frambozen50 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
296 kcal /
1243 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
41 g
Koolhydraten
5 g
Vezels
2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Familie en vrienden
15 recepten
Benelux
Benelux