Apparaten en accessoires
Yoghurt met appel en bosbessen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 40min
8 porties
Ingrediënten
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
120 g Griekse yoghurt, met volle melkvolle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
65.1 mg
Eiwitten
5.5 g
Calorieën
844.6 kJ /
201.6 kcal
Vetten
8.3 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.4 g
Koolhydraten
24.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gewone yoghurt
14u.
Gefermenteerde rode uien
96u.
Vanille yoghurt
12u. 20min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Soja yoghurt
12u. 15min
Yoghurt met chocolade
12u. 25min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Kerst stol
2u. 20min
Chocolade hazelnootpasta
2u.
Turkse flatbreads
2u. 10min
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min