
Apparaten en accessoires
Yoghurt met appel en bosbessen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 40min
8 porties
Ingrediënten
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
volle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
201.6 kcal /
844.6 kJ
Eiwitten
5.5 g
Vetten
8.3 g
Koolhydraten
24.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.4 g
Natrium
65.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Yoghurt
8 recepten
Benelux
Benelux