Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
of 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 65.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Natuur yoghurt in de Varoma
12h
Gefermenteerde frambozensiroop
128 Std. 10 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Yoghurt met kokosmelk
15h
Vanille yoghurt
12 godz. 20 min
Soja yoghurt
12h 15 min
Yoghurt met chocolade
12hod. 25min
Yoghurt met rode vruchten
12 godz. 20 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Gewone yoghurt
14 Std.
Warme chocolademelk
10min