Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
De yoghurt
- 1000 g volle melk
-
120
g volle yoghurt met volle melk
of 120 g Griekse yoghurt - 250 g water
- 30 g citroensap
De compote
- 240 g appel, in kwarten
- 30 g boter
- 15 g maïszetmeel
- 1 el water
- 170 g sinaasappelsap
- 45 g basterdsuiker
- 400 g bosbessen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 844.6 kJ / 201.6 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 24.8 g
- Vetten
- 8.3 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 65.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Yoghurt met rode vruchten
12h 20 min
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Gestoomde tagliatelle van wortel en courgette
35 Min
Yoghurt met kokosnoot
12h 15 min
Drinkyoghurt met appel, ananas en limoen
13h 25 min
Yoghurt met chocolade
12h 25 min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Pikante kalkoensatés
1 Std.
Vanille yoghurt
12h 20 min
Gewone yoghurt
14h
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20 min
Natuur yoghurt in de Varoma
12 Std.