
Apparaten en accessoires
Yoghurt met appel en bosbessen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u. 40min
8 porties
Ingrediënten
De yoghurt
-
volle melk1000 g
-
volle yoghurt met volle melk120 g
-
water250 g
-
citroensap30 g
De compote
-
appel in kwarten240 g
-
boter30 g
-
maïszetmeel15 g
-
water1 el
-
sinaasappelsap170 g
-
fijne suiker45 g
-
bosbessen400 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
201.6 kcal /
844.6 kJ
Eiwitten
5.5 g
Vetten
8.3 g
Koolhydraten
24.8 g
Vezels
1.8 g
Verzadigd vet
5.4 g
Natrium
65.1 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Yoghurt
8 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Salmorejo
Geen beoordelingen
Marsepein halve maan koekjes
30min
Gewone yoghurt
14u.
Yoghurt met kokosmelk
15u.
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Geen beoordelingen
Vanille yoghurt
12u. 20min
Yoghurt met kokosnoot
12u. 15min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12u. 20min
Soja yoghurt
12u. 15min
Honingraat
1u. 30min
Natuur yoghurt in de Varoma
12u.
Yoghurt met rode vruchten
12u. 20min