Apparaten en accessoires
Mini Filodeeghoorntjes met Makreelmousse, Avocadocrème en Gember-Limoenroomijs:
Voorbereiding. 1u.
Totaal 12u.
16 porties
Ingrediënten
Gember-Limoenroomijs
-
gember geschild20 g
-
suiker50 g
-
limoensap150 g
-
eierdooiers3
-
room 40% vet125 g
-
melk125 g
Filodeeghoorntjes
-
filodeeg4 vellen
-
boter gesmolten50 g
Makreelmousse
-
gelatine blad1
-
room, 35% vet200 g
-
makreel gerookt, in stukken 2-3 cm125 g
-
visfumet50 g
Avocadocrème
-
limoensap20 g
-
avocado rijp1
-
olijfolie1 scheutje
-
peper, gemalen¼ tl
-
zout¼ tl
Afwerking
-
eetbare bloemen
-
erwtenscheuten
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 16 porties
Natrium
1682.3 mg
Eiwitten
60.7 g
Calorieën
11204.8 kJ /
2678 kcal
Vetten
217 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
115.8 g
Koolhydraten
135.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hap en Tap
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Aardappel pannenkoeken
45 Min
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Keine Bewertungen
Dubai Chocolate Macarons
Keine Bewertungen
Geitenkaas Frittata Sandwiches met Gekarameliseerde Rode Uienchutney
Keine Bewertungen
Paëlla
50 Min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Keine Bewertungen
Herfstlimonade/Virgin sangria
35 Min
Lookbrood met vegan kaas
Keine Bewertungen
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Chorizo Quiche
2 Std. 30 Min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Keine Bewertungen