Apparaten en accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Haver horchata
Geen beoordelingen
Lamscurry met erwten, mango, banaan en pistachenoten
1u. 30min
Mayonaise zonder ei
10min
Papaya'péro
30min
Chocolade-koffie-amandelen
50min
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Immuniteitsboost
5min
Romige snijbietsoep
35min
Knoedels met chocoladekern en kersensaus
1u. 30min
Russische rode bietensalade
1u. 10min
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Geen beoordelingen