Apparaten en accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Geen beoordelingen
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1u.
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Veenbessen-chocolade cakemix
Geen beoordelingen
Halloween quiche
2u.
Veen- en vlierbessen punch
Geen beoordelingen
Kokosnoot en chocoladesorbet
Geen beoordelingen
Vinaigrette van paprika's
Geen beoordelingen
Taart met karamel en vanille
4u. 30min
Worteltaart
2u.
Linzensoep met spinazie
50min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min