Apparaten en accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gevulde seitanrol met champagnerijst
Nessuna valutazione
Sponge cake (luchtige cake)
1h 50min
Bessencurd
20min
Aardbeien curryketchup
Nessuna valutazione
Vegan kruimeldeeg
45min
Bellini cocktail
5min
Vier kazen flatbread om te delen
40min
Kaastaartijs
Nessuna valutazione
Pudding met aardbei en peer
Nessuna valutazione
Kwarktaartjes met pistache en mango
2h 30min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1h 15min
Chocolade toffee cake
2h