Apparaten en accessoires
Cake met polenta, mandarijn en amandelen
Voorbereiding. 10min
Totaal 2u. 35min
12 porties
Ingrediënten
-
boter om in te vetten
-
320 g sinaasappels, klein, ongepeldmandarijn (ong. 4), ongepeld320 g
-
water1000 g
-
macadamia noten60 g
-
amandelen, gepeld220 g
-
kristalsuiker220 g
-
boter zacht250 g
-
eieren3
-
polenta170 g
-
bakpoeder, glutenvrij1 tl
-
bloemsuiker om te bestrooien
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
7.4 g
Calorieën
1865 kJ /
444 kcal
Vetten
32.3 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
31.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Glutenvrij bakken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan appeltaart met crumble en meringue
Geen beoordelingen
Sinaasappelcake en chocolade topping
1u. 15min
Broodkruimels
5min
Sponge cake (luchtige cake)
1u. 50min
Driekoningentaart met peren en rozijnen
1u. 50min
Papaya'péro
30min
Banaan en rogge ontbijt flatbreads
1u. 35min
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Champignontaart
Geen beoordelingen
Quiche met kip en peer
2u. 40min
Couscous met lam en groenten
50min
Sangria
10min