Apparaten en accessoires
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 20min
16 stuk
Ingrediënten
Taart
-
pompoen butternut, geschild, in stukjes gesneden300 g
-
appels (alle soorten) in vieren gesneden, zonder klokhuis200 g
-
havervlokken150 g
-
rozijnen100 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
nootmuskaat, gemalen½ tl
-
kruidnagel, gemalen1 snuifje
-
bruine suiker380 g
-
eieren5
-
olie150 g
-
bloem200 g
-
baking soda1 tl
Glazuur
-
suiker240 g
-
margarine50 g
-
roomkaas60 g
-
citroensap10 g
-
pecannoten gehakt, geroosterd50 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
1781 kJ /
426 kcal
Vetten
18 g
Vezels
2.8 g
Koolhydraten
59 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
De Warme Smaak van de Herfst
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pompoensoep met room
35min
Tonijnballetjes in Saffraansaus
Geen beoordelingen
Mediterrane groentepasta
Geen beoordelingen
Vegan Burgers
Geen beoordelingen
Vegan Appel- en Notencrumble met Rozijnen
Geen beoordelingen
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Sangria met Frambozen en Basilicum
40min
Gehaktballetjes met Groenten
20min
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Tikka Masala van Bloemkool
30min