Apparaten en accessoires
Artisjokken met citroen-knoflookboter
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
Artisjokken
-
artisjokken (zie tips)6 - 8
-
citroen alleen sap½
-
water1000 g
Citroen-knoflookboter
-
citroenen alleen de schil van 1 citroen, plus 80 g citroensap (ongeveer 2 citroenen)2
-
knoflookteentjes2 - 3
-
veganistische margarine (zie tips)300 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
6.6 g
Calorieën
1191.6 kJ /
283.7 kcal
Vetten
23.4 g
Vezels
15.7 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plantaardig genieten
26 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Sate Ayam
1u. 30min
Fruitschotel met citroen-honingdressing
Geen beoordelingen
De eerste hap: Havermout met Appel, Dadels en Bananen
10min
Butternutsoep met Curry en Mango
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Hummus
5min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Rustieke kaas dip met bier, komijn en paprika
Geen beoordelingen
Gember schillen
Geen beoordelingen
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Geen beoordelingen
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Gegratineerde coquilles
25min