Apparaten en accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
594 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1177 kJ /
281 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Bao Buns met Pulled Pork in BBQ-saus
2 h 10 min
Risottata mafaldine met romige champignon- en tomatensaus
30 min
Zoete Aardappel Bloemtaart
No ratings
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
No ratings
Tarbot in champagnesaus
No ratings
Gegrilde octopus met aardappelen
2 h 45 min
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 h 45 min
Chorizo Quiche
2 h 30 min
Pulled Pork
No ratings
Japanse Ramen Noedelsoep
1 h 40 min
Crème anglaise
15 min
Beef Wellington
10 h 10 min