
Apparaten en accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Calorieën
281 kcal /
1177 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Natrium
594 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pesto van basilicum, avocado en hennep
5 Min
Tandoori portobellos met romige kokosnoot raita
Keine Bewertungen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Keine Bewertungen
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Levercake
1 Std. 50 Min
Asperge-langoustine terrine
10 Std.
Hummus Wraps van Erwten, Kerstomaten en Feta
Keine Bewertungen
Tomatenketchup
1 Std. 15 Min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Keine Bewertungen
Millefeuille van aubergine met yoghurt-mosterdsaus
40 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25 Std. 35 Min
Salade van Champignons en Hummus met Karameldressing en Granaatappelpitjes
Keine Bewertungen