Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g octopus, de tentakels (2-2,5 cm dik)
- 1 el paprikapoeder
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 2 teentjes knoflook, gehakt
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 120 g wortelen, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 100 g rode uien, gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
- 80 g groene paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 80 g rode paprika, in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 15 g witte azijn
- 5 g verse peterseliebladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1177 kJ / 281 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 17 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 594 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Snel bladerdeeg
1h 20 min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40 min
Gestoomde Chinese groenten
Geen beoordelingen
Baklava kaastaart
Geen beoordelingen
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Geen beoordelingen
Citroenhapjes met havervlokken-zandkorst
5 Std. 15 Min
Champignon en feta strudel met spinazie
1 godz. 45 min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Geen beoordelingen
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Glutenvrij Focacciabrood
1h