Sous-vide octopussalade
TM6

Sous-vide octopussalade

( Geen beoordelingen )

Ingrediënten

  • 600 g octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)
  • 1 el paprikapoeder
  • 60 g olijfolie
  • ½ tl zout
  • 2 teentjes knoflook gehakt
  • 2 gedroogde laurierbladeren
  • 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
  • 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
  • 120 g wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)
  • 100 g rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
  • 80 g groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)
  • 80 g rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)
  • 15 g witte azijn
  • 5 g verse peterseliebladeren

Voeding
per 1 portie
Calorieën
281 kcal / 1177 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Natrium
594 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten