
Apparaten en accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Voeding per 1 portie
Calorieën
281 kcal /
1177 kJ
Eiwitten
25 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
6 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Natrium
594 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Rijst met Asperges, Broccoli en Champignons
Geen beoordelingen
Dadel- en Haverdrank
20min
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Cijfertaart
Geen beoordelingen
Tacos van bloemkool met chipotle saus
3u. 45min
Scandinavische brunch
Geen beoordelingen
Flatbread met peer en geitenkaas
3u.
Kalfszwezerik met lente-uien
Geen beoordelingen
200 g ui karameliseren
40min
Karamelsaus
1u. 30min