Apparaten en accessoires
Sous-vide octopussalade
Voorbereiding. 30min
Totaal 8u.
4 portie
Ingrediënten
-
octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)600 g
-
paprikapoeder1 el
-
olijfolie60 g
-
zout½ tl
-
teentjes knoflook gehakt2
-
gedroogde laurierbladeren2
-
water ongeveer, aan te passen indien nodig1600 g
-
vers geperst citroensap (½ citroen)30 g
-
wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)120 g
-
rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)100 g
-
groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)80 g
-
witte azijn15 g
-
verse peterseliebladeren5 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
594 mg
Eiwitten
25 g
Calorieën
1177 kJ /
281 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
2.5 g
Koolhydraten
6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sous-vide koken
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Salmorejo
Geen beoordelingen
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Geen beoordelingen
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Sangria
10min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5u. 30min
Toffees
2u.
Kokos Dahl
25min