
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g octopus de tentakels (2-2,5 cm dik)
- 1 el paprikapoeder
- 60 g olijfolie
- ½ tl zout
- 2 teentjes knoflook gehakt
- 2 gedroogde laurierbladeren
- 1600 g water ongeveer, aan te passen indien nodig
- 30 g vers geperst citroensap (½ citroen)
- 120 g wortelen in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 100 g rode uien gehalveerd en in dunne plakjes (0,5 cm)
- 80 g groene paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 80 g rode paprika in staafjes (0,5 x 5 cm)
- 15 g witte azijn
- 5 g verse peterseliebladeren
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 281 kcal / 1177 kJ
- Eiwitten
- 25 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vezels
- 2.3 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Natrium
- 594 mg