Apparaten en accessoires
Concord druivenparels met champagne
Voorbereiding. 35min
Totaal 40min
6 glazen
Ingrediënten
-
koolzaadolie koud170 g
-
Druivensap, geconcentreerd, type Concord, diepgevroren170 g
-
Johannesbroodpitmeel¼ tl
-
water110 g
-
agar-agar poeder¾ tl
-
Champagne1 fles
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 glas
Eiwitten
0 g
Calorieën
444 kJ /
106 kcal
Vetten
0 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pizza-Burrata
1h 40min
Kikkererwten shoarma salade bowl
40min
Mango-passievruchttaart met bavaroiscrème
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Beluga linzensalade met frambozendressing en tofu & stracciatella yoghurt
Pas d’évaluation
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3h 50min
Gazellehoorns
1h
Karamelijs
Pas d’évaluation
Chocoladetaart met Pistache
4h 45min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1h
Tropische kippendijen met hawaiiaanse toast (huli huli stijl)
Pas d’évaluation
Citroensorbet met schuimwijn
10min