
Apparaten en accessoires
Champagne crème cake
Voorbereiding. 25min
Totaal 55min
12 sneetjes
Ingrediënten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
Champagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1196 kJ /
286 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
43.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pasta met Rode Bietensaus en Feta
40 Min
No-Bake-Tiramisu-Taart
Keine Bewertungen
Batch-koken: Warme Groentesalade. Spaghetti met Tomaat en Champignons. Kip met Rijst en Pepersaus.
Keine Bewertungen
Rijst met Zeevruchten
Keine Bewertungen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Hartige cashew roomkaas
Keine Bewertungen
Batbout met kaas
30 Min
Hartige Ratatouille Taart
1 Std. 30 Min
Gestoomd paaslam met groentjes
Keine Bewertungen
Portugees brood (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Brioche
5 Std.
Honey BBQ Chicken
Keine Bewertungen