Apparaten en accessoires
Champagne crème cake
Voorbereiding. 25min
Totaal 55min
12 sneetjes
Ingrediënten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1196 kJ /
286 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
43.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Ijs van Kokos met Ananascoulis en Gemberkoekjes
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
Geen beoordelingen
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Naan (Hindoe brood)
2u.
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
XXL - Pompoensoep
50min
Volkoren pitabrood
Geen beoordelingen
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4u. 30min
Koken van gierst
Geen beoordelingen
Sous-vide peren met kaneel
2u. 5min
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Geen beoordelingen