Apparaten en accessoires
Champagne crème cake
Voorbereiding. 25min
Totaal 55min
12 sneetjes
Ingrediënten
Sponscake
-
eieren5
-
suiker150 g
-
vanillesuiker15 g
-
zout1 snuifje
-
half volkoren tarwebloem175 g
-
bakpoeder2 tl
-
warm water5 el
Champagne crème
-
gelatineblaadjes8
-
limoen sap en schil1
-
eierdooiers3
-
suiker150 g
-
200 g mousserende witte wijnChampagne200 g
-
room, elk type (van koemelk)300 g
-
druiven rood of wit250 g
-
citroen versgeperst sap1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 sneetje
Eiwitten
6.3 g
Calorieën
1196 kJ /
286 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
43.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Victoria biscuit gebak
1u. 10min
Glutenvrij Brood
3u. 20min
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Pittige udon noedles met tempé (Matthew Kenney)
Geen beoordelingen
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
IJskroon van meringue en frambozen
4u. 10min
Kweeperentaart
50min
Pad Thai
45min
Familie kip galette
1u. 55min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min
Gyoza met kip en knoflook
45min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min