Apparaten en accessoires
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 40min
9 stuks
Ingrediënten
Hartige mini kaaskoekjes
-
gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)4
-
water om te weken
-
aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden40 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
roomkaas (bijv. Philadelphia)400 g
-
zoete paprikapoeder1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
-
Serranoham2 - 3 sneetjes
-
cocktailgarnalen gekookt50 - 80 g
-
rode bessen, vers (optioneel) voor de garnering
-
kerstomaten gesneden (2 mm)3 - 4
-
kaviaar (optioneel)1 - 2 tl
-
verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
-
aardbeien gehalveerd100 g
-
suiker10 g
-
250 g mousserende witte wijnChampagne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 9 stuks
Natrium
3668.8 mg
Eiwitten
64.2 g
Calorieën
11798.1 kJ /
2819.8 kcal
Vetten
229.4 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
126.1 g
Koolhydraten
89.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Speltbrood
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Aardappel-wortel hapjes
40min
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Kurkuma schillen
Geen beoordelingen
Vegetarisch Medaillons
Geen beoordelingen
Half bolletje vanille en karamel
Geen beoordelingen
Gefermenteerde rode uien
96u.
Zalmvlecht
Geen beoordelingen
Tomaat basilicum spread
5min
Roggebroodjes
12u.