Apparaten en accessoires
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Voorbereiding. 35min
Totaal 3u. 40min
9 stuks
Ingrediënten
Hartige mini kaaskoekjes
-
gelatineblaadjes (ongeveer 4 g)4
-
water om te weken
-
aperitiefkoekje plus extra om te bestrooien70 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden40 g
-
room, min. 30% vet100 g
-
roomkaas (bijv. Philadelphia)400 g
-
zoete paprikapoeder1 - 2 snuifjes
-
gerookte zalm in plakjes gesneden, voor de garnering (zie tip)
-
Serranoham2 - 3 sneetjes
-
cocktailgarnalen gekookt50 - 80 g
-
rode bessen, vers (optioneel) voor de garnering
-
kerstomaten gesneden (2 mm)3 - 4
-
kaviaar (optioneel)1 - 2 tl
-
verse gemengde kruiden (bijv. basilicum, dille, bieslook...)
Aardbeien champagne
-
aardbeien gehalveerd100 g
-
suiker10 g
-
250 g mousserende witte wijnChampagne250 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 9 stuks
Natrium
3668.8 mg
Eiwitten
64.2 g
Calorieën
11798.1 kJ /
2819.8 kcal
Vetten
229.4 g
Vezels
4.3 g
Verzadigd vet
126.1 g
Koolhydraten
89.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Geen beoordelingen
Groente-Omeletten
30min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Geen beoordelingen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Crumble van Zomerfruit met Crème Anglaise
1u. 10min
Gevouwen kruidenbrood
1u. 10min
Creatief Basisbrood
45min
Aziatische komkommersalade
Geen beoordelingen
Kip met 'mole verde' saus
1u.
Alpenmacaroni
45min
Dubai Chocolate Macarons
Geen beoordelingen
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1u. 15min