Apparaten en accessoires
Tarbot in champagnesaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties
Ingrediënten
Basmatirijst
-
water1300 g
-
zout1 - 1 ½ tl
-
olijfolie30 g
-
basmati rijst300 g
Tarbot in champagnesaus
-
sjalotten gehalveerd40 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden100 g
-
visbouillon in poeder1 el
-
water100 g
-
170 g mousserende witte wijnChampagne170 g
-
tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)6
-
zout aanpassen aan de smaak2 snuifjes
-
gemalen peper aanpassen aan de smaak4 snuifjes
-
room, elk type (van koemelk)3 el
-
eierdooiers5
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1177.9 mg
Eiwitten
71.2 g
Calorieën
3449.7 kJ /
824.5 kcal
Vetten
36.8 g
Vezels
0.9 g
Verzadigd vet
15.4 g
Koolhydraten
42.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Keine Bewertungen
Inktvis "à Lagareiro"
Keine Bewertungen
Champagne gelei
Keine Bewertungen
Flammekuchen
Keine Bewertungen
Vegan red velvet cupcakes
4 Std.
Appelpunch
30 Min
Pistache en amandel filo spiraal
Keine Bewertungen
Kwarktaartjes met pistache en mango
2 Std. 30 Min
Gestoomde Pudding met Bloedsinaasappel en Campari
Keine Bewertungen
Spiesje van konijn, appel en pruim
1 Std.
Crème anglaise
15 Min