Tarbot in champagnesaus

Tarbot in champagnesaus

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
6 porties

Ingrediënten

Basmatirijst
  • water
    1300 g
  • zout
    1 - 1 ½ tl
  • olijfolie
    30 g
  • basmati rijst
    300 g
Tarbot in champagnesaus
  • sjalotten gehalveerd
    40 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukken gesneden
    100 g
  • visbouillon in poeder
    1 el
  • water
    100 g
  • Champagne
    170 g
    170 g mousserende witte wijn
  • tarbotfilets (ongeveer 150 g per stuk)
    6
  • zout aanpassen aan de smaak
    2 snuifjes
  • gemalen peper aanpassen aan de smaak
    4 snuifjes
  • room, elk type (van koemelk)
    3 el
  • eierdooiers
    5

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portie

Natrium 1177.9 mg
Eiwitten 71.2 g
Calorieën 3449.7 kJ / 824.5 kcal
Vetten 36.8 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 15.4 g
Koolhydraten 42.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...