Apparaten en accessoires
Zeevruchtensoep
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 porties
Ingrediënten
-
venusschelpen schoongemaakt300 g
-
mosselen, schoongemaakt300 g
-
olijfolie50 g
-
ui in vier gesneden100 g
-
knoflookteentjes2
-
rode paprika in stukken gesneden (4 cm)150 g
-
rijpe tomaten in vier gesneden300 g
-
witte wijn60 g
-
visbouillon300 g
-
gemengde kruiden, vers bijv. peterselie, tijm, rozemarijn1 el
-
saffraan½ tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
verse laurierbladeren2
-
rauwe inktvisringen200 g
-
rauwe gepelde scampi's medium200 g
-
rauwe garnalen, gepeld200 g
-
groene erwten (vers of diepvries) ontdooid100 g
-
verse peterselie fijngehakt, voor de garnering2 takjes
-
citroenen in schijfjes gesneden2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
2044.7 mg
Eiwitten
45.8 g
Calorieën
1848.7 kJ /
441.8 kcal
Vetten
17.4 g
Vezels
3.9 g
Verzadigd vet
3.2 g
Koolhydraten
21.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Soep, puur genieten
4 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Honey BBQ Chicken
Geen beoordelingen
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
Geen beoordelingen
Paëlla
50min
Glutenvrije gevulde pepers
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Pizza-Burrata
1u. 40min
Kalkoen-Currystoofpot met Rijst
Geen beoordelingen
Balletjes in Tomatensaus op grootmoeders wijze
50min
Crème Brûlée met Pandan en Kokosnoot
1u.
Vegan Havermoutpap met Fruit en Kaneel
15min
Veelzijdige gladde soep
45min
Dubai Chocolate Tiramisu
Geen beoordelingen