Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optioneel)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kabeljauw met citrusboter
50 Min
Rundvlees Stroganoff
1h
Gestoomde aardappelkroon
Geen beoordelingen
Pizza met rode pepersaus, spinazie en ei
1h 45min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 Min
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1h 5min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Driekoningentaart met frangipane
50 Min
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25 Min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min