Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Soufflé
- 6 takjes verse dille
- 1 verse chilipeper, zaadjes verwijderd, in stukken (optioneel)
- 150 g gerookte zalm, in stukken
- 100 g lichte room (ong. 18% vet)
- 4 eierdooiers, medium
- 2 snuifjes zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 4 eiwitten, medium
- 1 snuifje wijnsteenpoeder
Saus
- 60 g prei, enkel witte stukken, in schijfjes
- 20 g extra vergine olijfolie
- 150 g witte wijn
- ½ visbouillon blokje (0,5 l)
- 150 g water
- 1 el olijfolie
- 600 g verse zalmfilets, ontveld
- 100 g boter, in blokjes
- ½ citroen, enkel het sap
- zout, naar smaak
- gemalen zwarte peper, naar smaak
- verse dille, naar smaak
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 882.8 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide kip pakketjes met rode paprika saus
2h 10min
Miso carbonara udon noedels
25 Min
Cashew brood wentelteefjes
Geen beoordelingen
Pastasalade met kip
1h 15min
Asperges en zalm met Hollandaisesaus
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10h 10min
Vijfkruiden varkensvlees met rijst
50min
Boekweit met champignons
25 Min
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1h
Caribische stoofschotel met kopjes van gestoomde rijst
9sa 15 dk
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Gegratineerde coquilles
25 Min