Zalmsoufflé

Zalmsoufflé

4.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties

Ingrediënten

Soufflé
  • verse dille
    6 takjes
  • verse rode chilipeper (optioneel) zaadjes verwijderd, in stukken
    1
  • eierdooiers medium
    4
  • zout
    2 snuifjes
  • gemalen zwarte peper
    1 snuifje
  • gemalen nootmuskaat
    1 snuifje
  • gerookte zalm in stukken
    150 g
  • lichte room (ong. 18% vet)
    100 g
  • eiwitten medium
    4
  • wijnsteenpoeder
    1 snuifje
Saus
  • prei enkel witte stukken, in schijfjes
    60 g
  • extra vergine olijfolie
    20 g
  • witte wijn
    150 g
  • visbouillon blokje (0,5 l)
    ½
  • water
    150 g
  • olijfolie
    1 el
  • verse zalmfilets, ontveld
    600 g
  • boter in blokjes
    100 g
  • citroen enkel het sap
    ½
  • zout naar smaak
  • gemalen zwarte peper naar smaak
  • verse dille naar smaak

Voeding per 1 portie

Calorieën 211 kcal / 882.8 kJ
Eiwitten 11.5 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 1.5 g
Vezels 0.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...