
Apparaten en accessoires
Zalmsoufflé
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
Soufflé
-
verse dille6 takjes
-
verse rode chilipeper (optioneel) zaadjes verwijderd, in stukken1
-
eierdooiers medium4
-
zout2 snuifjes
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gerookte zalm in stukken150 g
-
lichte room (ong. 18% vet)100 g
-
eiwitten medium4
-
wijnsteenpoeder1 snuifje
Saus
-
prei enkel witte stukken, in schijfjes60 g
-
extra vergine olijfolie20 g
-
witte wijn150 g
-
visbouillon blokje (0,5 l)½
-
water150 g
-
olijfolie1 el
-
verse zalmfilets, ontveld600 g
-
boter in blokjes100 g
-
citroen enkel het sap½
-
zout naar smaak
-
gemalen zwarte peper naar smaak
-
verse dille naar smaak
Voeding per 1 portie
Calorieën
211 kcal /
882.8 kJ
Eiwitten
11.5 g
Vetten
17 g
Koolhydraten
1.5 g
Vezels
0.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Ontvangen & genieten
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Glutenvrije appel- en citroentaart
Geen beoordelingen
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Erwtenboter, avocado en muntpuree
Geen beoordelingen
Meal Prep - Spinazie | Spinazie en skyr plukbrood, fruit smoothie en mini cheesecakes in potjes
Geen beoordelingen
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
All-in-one kip cacciatore
2u. 45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1u. 30min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Gegratineerde garnalen met roze peperkorrels
30min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1u. 30min
Gebakken spinazie met eieren
40min