Apparaten en accessoires
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 portie
Ingrediënten
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
2130 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
5221 kJ /
1248 kcal
Vetten
92 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
40 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Snackflix Board
Brak ocen
Honey BBQ Chicken
Brak ocen
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Brak ocen
Zalm met rijst en champignons
30 min
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Romige Pasta Risottata met Pompoen, Scamorza en Pecorino
Brak ocen
Kimchi mac&cheese
50 min
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Brak ocen
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
3 godz. 10 min
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Gestoomde kaneelbroodjes XXL
50 min