Apparaten en accessoires
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 portie
Ingrediënten
Lamskroon
-
lamsvlees lamskroon, beenderen schoongemaakt1200 g
-
zout om te kruiden
-
peper, gemalen om te kruiden
-
olie2 el
-
boter50 g
-
rozemarijn, vers3 takjes
-
tijm, verse3 takjes
-
teentjes knoflook plat gedrukt2
-
witte wijn60 g
Paddenstoelenrisotto
-
Parmezaanse kaas in stukjes (2 cm)70 g
-
sjalot gehalveerd60 g
-
teentje knoflook1
-
verse champignons in blokjes (2 cm)400 g
-
boter20 g
-
olijfolie30 g
-
risottorijst375 g
-
kalfsfond of lamsfond900 g
-
zout1 ½ - 2 tl
-
peper, gemalen1 tl
Afwerking
-
bieslook, vers fijngehakt10 g
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Natrium
2130 mg
Eiwitten
42 g
Calorieën
5221 kJ /
1248 kcal
Vetten
92 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
40 g
Koolhydraten
57 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestelijk Koken met de Thermomix® Sensor
5 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
"Marry Me" - Pasta met Kip
30min
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Geen beoordelingen
Cider-Kipstoofpot
Geen beoordelingen
Perzik- en Amandelijs
Geen beoordelingen
Blue Hawaii
Geen beoordelingen
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
1u. 45min
Halve maantjes van courgette en ei met pittige salsa
Geen beoordelingen
Zoetzure tempé
50min
Kimchi
Geen beoordelingen
Fabada Asturiana (Asturiaanse Witte Bonen Stoofpot)
Geen beoordelingen
Pompoen-Appelcake met Havervlokken
1u. 20min