Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Geen beoordelingen
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Pruimenjam
Geen beoordelingen
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13u.
Citroen-kokos bliss balletjes
Geen beoordelingen
Gehaktballen in tomatensaus
3h 40min
Sous-vide varkenskotelet en appelsalade
2h 40 min
BBQ-saus
20 Min
Kalkoenrolletjes met gorgonzola
1h
Vleesballetjes met tomatensaus
45 Min
Op Italiaanse wijze pesto pasta met gekonfijte kerstomaatjes (vegetarisch)
30min