Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rundvlees Stroganoff
1ωρ.
Bolognesesaus
1sa 15 dk
Macaroni met ham en kaas
1sa 20 dk
Velouté met Marokkaanse smaken
35 λεπτ.
Ratatouille
40 λεπτ.
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1sa 15 dk
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10 min
250 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Geen beoordelingen
Aardappelmuizen
Geen beoordelingen
Vegetarische chili
1 godz. 5 min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1 godz. 5 min