Apparaten en accessoires
Slowcooken kalfsstoofpot
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 10min
6 porties
Ingrediënten
-
teentje knoflook1
-
verse tijm1 takje
-
verse laurierbladeren2
-
selderstengel in stukken1
-
verse bladpeterselie1 bos
-
prei in plakjes (1,5 cm)100 g
-
wortelen in plakjes (1,5 cm)150 g
-
zout naar eigen smaak1 tl
-
gemalen witte peper naar eigen smaak1 tl
-
water900 g
-
kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)1000 g
-
verse champignons in vieren of zessen gesneden500 g
-
boter50 g
-
bloem50 g
-
room, 35% vet100 g
-
eierdooiers2
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
34.8 g
Calorieën
1892 kJ /
454 kcal
Vetten
30.7 g
Koolhydraten
9.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Stoofvlees
3u. 10min
Mediterrane visschotel
1u. 30min
Bolognesesaus
1u. 15min
Gekruide lamstaart
40min
Griekse salade met gestoomde kip
Geen beoordelingen
Aardappelgratin
1u. 10min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Vol-au-vent op grootmoeders wijze
1u. 30min
Balletjes in tomatensaus
1u. 10min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
30u.
Waterzooi van Kip
1u.