Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 teentje knoflook
- 1 takje verse tijm
- 2 verse laurierbladeren
- 1 selderstengel, in stukken
- 1 bos verse bladpeterselie
- 100 g prei, in plakjes (1,5 cm)
- 150 g wortelen, in plakjes (1,5 cm)
- 1 tl zout, naar eigen smaak
- 1 tl gemalen witte peper, naar eigen smaak
- 900 g water
- 1000 g kalfsvlees, in blokjes (2-3 cm)
- 500 g verse champignons, in vieren of zessen gesneden
- 50 g boter
- 50 g bloem
- 100 g room, 35% vet
- 2 eierdooiers
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1892 kJ / 454 kcal
- Eiwitten
- 34.8 g
- Koolhydraten
- 9.7 g
- Vetten
- 30.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1 Std. 30 Min
Bolognesesaus
1 Std. 15 Min
Vegetarische pizza
Brak ocen
Griekse salade met gestoomde kip
Brak ocen
Boeddha bowl met kip
1 Std.
Gozleme
1 godz. 40 min
Zoetzure varkensribbetjes
40 min
XXL kip pastei
1h 55 min
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 min
Kalkoenburgers
1h 25 min
Halloween voeten gehaktbrood
1 Std. 30 Min