Apparaten en accessoires
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Voorbereiding. 1u. 25min
Totaal 1u. 25min
6 portie
Ingrediënten
-
olijfolie plus extra om te bakken en 1 theelepel om op smaak te brengen80 g
-
teentjes knoflook4
-
tijm, verse alleen bladeren8 takjes
-
peper, vers gemalen1 tl
-
lamsbout, ontbeend l800 g
-
bloemige aardappelen geschild, in stukjes gesneden (3 cm)800 g
-
melk250 g
-
room, elk type (van koemelk)100 g
-
zout3 tl
-
nootmuskaat, gemalen¼ tl
-
oregano, vers alleen bladeren2 stengels
-
peterselie, vers alleen bladeren2 stengels
-
aubergine in blokjes (ongeveer 1,5 cm)200 g
-
courgette in blokjes (ongeveer 1,5 cm)200 g
-
gele paprika in stukken gesneden (ongeveer 1,5 cm)150 g
-
rode paprika in stukken gesneden (ongeveer 1,5 cm)150 g
-
ui in stukken gesneden (ongeveer 1,5 cm)100 g
-
witte wijn70 g
-
water150 g
-
tomatenpuree20 g
-
½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 tl
-
snijbonen uiteinden afgesneden500 g
-
1 tl bonenkruid, gedroogdvers bonenkruid1 el
-
tomaat in blokjes (ongeveer 1,5 cm)200 g
-
basilicumblad, vers Gehakt1 el
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus extra voor het invetten1 el
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Natrium
1297.2 mg
Eiwitten
31.6 g
Calorieën
4100.5 kJ /
980.1 kcal
Vetten
70.6 g
Vezels
10.7 g
Verzadigd vet
28.4 g
Koolhydraten
54.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Mosselen Marinière
Brak ocen
Kokos Dahl
25 min
Gehaktballen en Aardappelen met Amandelsaus
Brak ocen
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Brak ocen
Bouillabaisse
Brak ocen
Bernse Aardappelrösti met Spek
Brak ocen
Rundvleesgehaktballen in tomatensaus
10 min
De eerste hap: Puree van Rode Biet en Aardappelen met Rundvlees
30 min
Salade van Kool en Wortel met Feta
15 min
Avocado-ijs met Chocoladesaus
Brak ocen
Vanille-ijs
12 godz.