Apparaten en accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1193 kJ /
285 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Pittige Groene Overheerlijke Power Salade
20 min
Mille-feuille van Krab, Erwten en Avocado
No ratings
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
No ratings
Zalm en koolsla broodbeleg
15 min
Groene biscuittaart
No ratings
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
No ratings
Scampi cajun citroen pasta
30 min
Multi-inzetbaar | Pulled pork in taco's / in loempia's / in salades
No ratings
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50 min
Sabayon met sinaasappellikeur
15 min
Romige Feta Dip
No ratings
Gegratineerde coquilles
25 min