Apparaten en accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1193 kJ /
285 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vanillevla met rabarber
50min
Romige Feta Dip
Geen beoordelingen
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Spaghetti Bolognese
40min
Veganistische rollades met knoedels en rode kool
Geen beoordelingen
Stoofpotje van Aubrac
17u. 30min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Geen beoordelingen
Risotto met eekhoorntjesbrood
35min
Dadel curry dip
5min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8u. 45min
Stoofpotje van rundvlees, bier en knoedels
Geen beoordelingen