Apparaten en accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1193 kJ /
285 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Kabeljauwsoep met Spinazie
40min
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Horror punch
20min
Slowcooken kalfsstoofpot
2u. 10min
Peren op Sinaasappelsiroop
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
1u. 20min
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Geen beoordelingen
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13u.