Apparaten en accessoires
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
wortelen geschild en gesneden600 g
-
knoflookteentje1
-
water700 g
-
zout
-
verse kervel gehakt1 el
-
verse peterselie gehakt2 el
-
verse koriander gehakt1 el
-
gemalen peper
-
zeetongfilets of 8 grote12
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) gesneden in dobbelstenen40 g
-
olijfolie25 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
23 g
Calorieën
1193 kJ /
285 kcal
Vetten
16 g
Koolhydraten
11 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Klassiekers
27 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Keine Bewertungen
Volkoren Taco's met Pulled Pork in Biersaus
Keine Bewertungen
Gevulde kalkoen met spekrolletjes, vijgenjam en geroosterde wintergroenten
Keine Bewertungen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 Std.
Groene pepersaus
20 Min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Mojo saus (voor zeevruchten)
10 Min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 Min
Ananaspakketjes
1 Std.
Gegrilde Steak met Rode Pepersaus
Keine Bewertungen
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Keine Bewertungen
Gerookte Mexicaanse bonensoep
35 Min