Apparaten en accessoires
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3769 kJ /
905 kcal
Vetten
60 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
One Pot Pasta met Boerenkool en Fontina-kaassaus
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Sloppy Gold Rush Burgers
Geen beoordelingen
Prime Board
Geen beoordelingen
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Taartjes van Prei en Venkel met Geitenkaas
Geen beoordelingen
Warme spruitjessalade met mango, avocado en gepocheerde eieren
55min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Geen beoordelingen
Yoghurtbroodjes met Cashewnoten en Muesli
1u. 40min
Krokant gebraad met moutbiersaus
2u. 40min