Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles

Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
4 porties

Ingrediënten

Varkensvlees Wellington
  • varkenshaas (ongeveer 500 g)
    1
  • zout
    1 tl
  • gemalen peper
    4 snuifjes
  • ui gehalveerd
    80 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra
    20 g
  • bevroren doperwten ontdooid
    200 g
  • verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren
    1 bos
  • water
    20 g
  • bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)
    1
  • broodkruim
    2 el
  • spek, gezouten, gesneden
    12 sneetjes
  • ei opgeklopt
    1
Champagne saus
  • room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud
    150 g
  • ui gehalveerd
    80 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
    10 g
  • Champagne
    150 g
    150 g mousserende witte wijn, type prosecco
  • water
    150 g
  • maïszetmeel
    1 el
  • vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)
    1

Voeding per 1 portie

Calorieën 905 kcal / 3769 kJ
Eiwitten 43 g
Vetten 60 g
Koolhydraten 42 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...