Apparaten en accessoires
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3769 kJ /
905 kcal
Vetten
60 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Mojito
5min
Spaanse risotto
40min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Lolly's met aardbeien
Geen beoordelingen
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Vanille Yoghurt
Geen beoordelingen
Carpaccio van Rode Biet met Courgette en Mozarella
Geen beoordelingen
De eerste hap: Bloemkool- en Aardappelpuree met Varkenshaasje
Geen beoordelingen
Pikante Kip met Kokosrijst
Geen beoordelingen
Lamskroon met Paddenstoelenrisotto
40min
Risotto met oesterzwam en champagne
35min
Béarnaisesaus
Geen beoordelingen