Apparaten en accessoires
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 15min
4 porties
Ingrediënten
Varkensvlees Wellington
-
varkenshaas (ongeveer 500 g)1
-
zout1 tl
-
gemalen peper4 snuifjes
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) plus 1 el extra20 g
-
bevroren doperwten ontdooid200 g
-
verse bladpeterselie (ongeveer 20 g), alleen bladeren1 bos
-
water20 g
-
bladerdeeg rechthoekig (ongeveer 25 cm x 40 cm)1
-
broodkruim2 el
-
spek, gezouten, gesneden12 sneetjes
-
ei opgeklopt1
Champagne saus
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G. koud150 g
-
ui gehalveerd80 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)10 g
-
150 g mousserende witte wijn, type proseccoChampagne150 g
-
water150 g
-
maïszetmeel1 el
-
vleesbouillonblokje (voor 0,5 l)1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
43 g
Calorieën
3769 kJ /
905 kcal
Vetten
60 g
Koolhydraten
42 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
140 jaar Vorwerk
16 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Galette van Pompoen en Ui met herfstige Koolsalade
55 Min
Köfte van rundsvlees met saffraanyoghurt
Keine Bewertungen
Hartige taartjes met broccoli en spek
45 Min
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Keine Bewertungen
Zalmvlecht
Keine Bewertungen
Hele pikante kip met aardappelen en korianderdip
Keine Bewertungen
Aardbeien en champagne cocktail met hartige mini kaaskoekjes
Keine Bewertungen
Pizza lahmacun a la Turk
1 Std.
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Keine Bewertungen
Kip tikka masala
1 Std. 10 Min
Hollandaise saus
Keine Bewertungen
Kleverige sesamkip
40 Min